60% REA! Slutar i
Nanna image

Nanna

  Author Photo
05.08.2024

Innehållsförteckning

Arrow icon related to the table of content

Nanna är kundtjänstspecialist med särskilt fokus på försäljning. Du har kanske pratat med henne om du har ringt om en offert. Nanna är alltid redo att hjälpa till när kunder ringer in och är också kontorets främsta Medina-fan.

Nanna

Vad betyder Klar för dig?

Jag tycker att Klar är en väldigt öppen arbetsplats. Det finns plats för många olika människor här på Klar. Vi tänker mycket på kunderna och på varandra, det är väldigt inkluderande. Det finns många olika personligheter på Klar och det finns plats för alla, och det är väldigt viktigt att ingen lämnas utanför.

Vad tycker du gör att Klar sticker ut på marknaden? Vad är det som gör oss unika? 

Det som gör Klar unikt är att vi är nya och hela tiden försöker utvecklas. Jag tror också att Klar växer mycket för att vi hänger med i marknaden och vad kunderna vill ha. Vi är inte rädda för att implementera nya saker som gör att kunderna blir mer benägna att göra affärer med oss.

Vilken är din favoritprodukt? 

Fasaddörrar. Jag älskar hur många olika utföranden den har. Du kan lägga till spröjs och fyllningar och få den att se ut på många olika sätt. Jag tycker nog bäst om den antracitgrå färgen. Trä/aluminium hela vägen. Det ska alltid vara trä/aluminium.

Vad skulle du prioritera om du skulle köpa dörrar och fönster till ditt hem? 

Definitivt kvalitet. Det är också därför du bör välja trä/aluminium, för det kan verka dyrt när du köper det, men det håller mycket längre, så det är en bättre investering. Att köpa dörrar och fönster är dyrt, så du kan lika gärna köpa det bästa första gången.

 

Vad gör Klar för att öka kundnöjdheten? 

Vi bevakar hela tiden marknaden och vi prissätter också väldigt bra. Vi skriver hela tiden ner vad våra kunder vill att vi ska ha, och sedan försöker vi implementera det vi skriver ner så att vi kan göra våra kunder nöjda. 

Hur tror du att Klar kommer att se ut i framtiden? 

Jag tror att Klar växer. Vi kommer att bli mycket större, vi kommer att vara en av ledarna inom fönster i Europa. Europas största fönstertillverkare - ja, det låter ju SÅ bra.  

Var ser du dig själv om 10 år? 

Jag skulle vilja utvecklas och kanske ha en större position på Klar. Jag skulle också vilja äga något, ett hus eller en lägenhet. Jag skulle också vilja ha en hund. Jag skulle vilja ha en beagle, men jag älskar alla hundar.