rot-avdrag-betalning-fonster-byte-klarfonster.jpg

På Klarfönster redovisar vi transparent alla priser och kostnader som uppkommer när du köper dörrar, fönster och montering via oss. Här hittar du all information om våra betalningsvillkor.

Klarfönsters priser bygger på att vi skräddarsyr och måttanpassar våra produkter utifrån våra kunders önskemål. Det innebär att kunden, eller våra fönsterspecialister, måttar upp fönster och dörrar för att sedan få ett korrekt pris. Alla våra priser är fasta, redovisas inklusive moms och tydligt specificerar kostnaden för varje tillval samt eventuell montering.

I dagsläget erbjuder vi följande betalningsmetoder och villkor:

Betalmetoder när du handlar online

Kreditkort
Ditt köp sker säkert via Bambora. Din betalning dras när dina varor är producerade och klara och redo att skeppas från vår fabrik. Totalsumman reserveras dock på ditt kort direkt vid köptillfället.

Banköverföring
Vi drar 50 % av totalsumman vid köp och 50 % när fönster och dörrar är färdigbyggda.

OBS! Har du valt banköverföring, räknar vi med att du betalar 50% av kostnaden i förväg, för att sätta igång produktionen.

Betalningsuppgifter hittar du här: SEB – BG: 5419-9864 – IBAN nr: SE0450000000051531026125 – SWIFT kod: ESSESESS

När du köper direkt från våra fönsterspecialister

Faktura
Fakturan skickas hem till dig när fönster och dörrar är monterade. Fakturan har en kredittid på 10 dagar netto. I fakturans totalbelopp finns godkänt rotavdrag.

Kortbetalning

Klarfönsters betalmetod hanteras av Bambora, tillsammans med samarbetspartners. Korbetalningar accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Faktura

När du betalar med faktura består den av 100 % av totalbeloppet efter eventuellt godkänt rotavdrag. Klarfönster är registrerade i Momsregistret samt innehar registrerad F-Skatt.

Har du funderingar eller frågor kring våra betallösningar hör av dig direkt så kan vi hjälpa dig! Maila oss på [email protected] eller ring oss på 018-8008138.