rot-avdrag-betalning-fonster-byte-klarfonster.jpg

På Klarfönster redovisar vi transparent alla priser och kostnader som uppkommer när du köper dörrar, fönster och montering via oss. Här hittar du all information om våra betalningsvillkor.

Klarfönsters priser bygger på att vi skräddarsyr och måttanpassar våra produkter utifrån våra kunders önskemål. Det innebär att kunden, eller våra fönsterspecialister, måttar upp fönster och dörrar för att sedan få ett korrekt pris. Alla våra priser är fasta, redovisas inklusive moms och tydligt specificerar kostnaden för varje tillval samt eventuell montering.

Klarfönster AB är ett registrerat aktiebolag och har organisationsnummer 559237-4168. Du kan alltid nå oss och ställa fråga om våra betalningsvillkor på [email protected] eller telefon på 018-8008138.

I dagsläget erbjuder vi följande betalningsmetoder och villkor:

Betalmetoder när du handlar online

Kreditkort
Ditt köp sker säkert via Bambora. Din betalning dras när dina varor är producerade och klara och redo att skeppas från vår fabrik. Totalsumman reserveras dock på ditt kort direkt vid köptillfället.

Banköverföring
Vi drar 50 % av totalsumman vid köp och 50 % när fönster och dörrar är färdigbyggda.

OBS! Har du valt banköverföring, räknar vi med att du betalar 50% av kostnaden i förväg, för att sätta igång produktionen.

Betalningsuppgifter hittar du här: SEB – BG: 5419-9864 – IBAN nr: SE0450000000051531026125 – SWIFT kod: ESSESESS

När du köper direkt från våra fönsterspecialister

Vid köp från våra fönsterspecialister betalar du alltid 20 % handpenning. Resterande belopp betalas in efter allt är monterat och klart. Följande betalningsmetoder erbjuder vi: 

Faktura

Slutfakturan skickas hem till dig när fönster och dörrar är monterade och här drar vi av ett eventuellt godkänt rotavdrag. Klarfönster är registrerade i Momsregistret samt innehar registrerad F-Skatt. Vårt organisationsnummer är 559237-4168. Fakturan har en kredittid på 14 dagar netto. 

Kortbetalning

Klarfönsters betalmetod hanteras av Bambora, tillsammans med samarbetspartners. Korbetalningar accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Finansiering

Nu kan du finansiera och dela upp ditt köp av fönster och dörrar hos Klarfönster i samarbete med Wasa Kredit. För att finansiera ditt dörr- och fönsterbyte prata med vår fönsterspecialist så hjälper hen dig. Vid finansiering sker sedvanlig kreditbedömning som kommer att göras vid din ansökan. Mer information om vår finansieringslösning hittar du här. 

Vår villkor:  

  • 12-36 månader räntefritt - upp till 100 000 kr per person
  • 1-12 år med ränta 5,95 % - upp till 300 000 per person 

Har du funderingar eller frågor kring våra betallösningar hör av dig direkt så kan vi hjälpa dig! Maila oss på [email protected] eller ring oss på 018-8008138.