rot-avdrag-betalning-fonster-byte-klarfonster.jpg

På Klarfönster redovisar vi transparent alla priser och kostnader som uppkommer när du köper dörrar och fönster via oss. Här hittar du all information om våra betalningsvillkor.

Klarfönsters priser bygger på att vi skräddarsyr och måttanpassar våra produkter utifrån våra kunders önskemål. Det innebär att kunden, måttar upp fönster och dörrar för att sedan få ett korrekt pris. Alla våra priser är fasta, redovisas inklusive moms och tydligt specificerar kostnaden för varje tillval.

Guide - Så mäter du upp fönster och dörrar

Klarfönster AB är ett registrerat aktiebolag och har organisationsnummer 559237-4168. Du kan alltid nå oss och ställa fråga om våra betalningsvillkor på [email protected] eller telefon på 018-8008138.

I dagsläget erbjuder vi följande betalningsmetoder och villkor:

Betalmetoder när du handlar online

Kreditkort
När du gör din beställning online och betalar med kort skickas din beställning direkt till produktion och hela beloppet för ordern dras från ditt konto. Dragningen sker i samband med genomförd order, eller som senast 7 dagar efter beställning

Banköverföring
När du gör din beställning online och har valt banköverföring behöver du betala in 50% av det totala beloppet för att ordern ska skickas till produktion. Betalningen behöver genomföras inom 48 timmar från genomfört köp. De återstående 50% betalar du när din order är klar och redo att levereras.  Strax efter att du har slutfört beställningen kommer du automatiskt att få en orderbekräftelse via e-post. I detta hittar du detaljerna om hur du gör betalningen. Vi kommer kontinuerligt att hålla dig informerad om status för din beställning via e-post och i slutet av processen, när din beställning är klar hos oss, kommer du att få ett e-postmeddelande där informationen om hur du slutför den sista hälften av betalningen kommer att visas. Vid sen betalning kommer 2% ränta och en påminnelseavgift på 100 SEK att debiteras.

OBS! Har du valt banköverföring, räknar vi med att du betalar 50% av kostnaden i förväg, för att sätta igång produktionen.

Betalningsuppgifter hittar du här: SEB – BG: 5419-9864 – IBAN nr: SE0450000000051531026125 – SWIFT kod: ESSESESS

Kortbetalning

Klarfönsters betalmetod hanteras av Bambora, tillsammans med samarbetspartners. Korbetalningar accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Har du funderingar eller frågor kring våra betallösningar hör av dig direkt så kan vi hjälpa dig! Maila oss på [email protected] eller ring oss på 018-8008138.