Altandörr

Klarfönster erbjuder ett brett sortiment av danskdesignade altandörrar av hög kvalitet till rätt pris. Alla altandörrar är vackert designade, med låga u-värden och bra energiisolering. Våra prisvärda fönsterdörrar är producerade i Europa av långsamt växande furu i en hållbar och grön produktion. Alla dörrarna är CE-märkta och våra leverantörer är FSC® märkta.

Våra altandörrar kommer helglasade i 2- eller 3-glas. Och du kan välja mellan två till tio glasrutor eller en fönsterdörr med bröstning. Så beställ idag eller boka ett hembesök så hjälper vi dig på plats.

Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Med över 50-års erfarenhet erbjuder vi snabba leveranser och kvalitetsmontage av danskdesignade fönster och dörrar. Alltid med högsta kvalitet, till rätt pris och med 10-års garanti. Hos oss får du råd och hjälp med allt från inspiration, mätning, till beställning och installation. Du kan beställa i vår webbshop eller kontakta oss för ett hembesök. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, hållbar grön produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Spara 30%

Webbrabatt

Från några få klick till leverans om några veckor!

Skeppas direkt från vår högteknologiska fabrik

Behöver du hjälp? Ring till oss måndag - fredag kl. 09:30 - 15:00

Behöver du hjälp? Ring till oss måndag - fredag kl. 09:30 - 15:00

+46 188 008 138