Altandörr

Klarfönster erbjuder ett brett sortiment av danskdesignade altandörrar av hög kvalitet till rätt pris. Alla altandörrar är vackert designade, med låga u-värden och bra energiisolering. Våra prisvärda fönsterdörrar är producerade i Europa av långsamt växande furu i en hållbar och grön produktion. Alla dörrarna är CE-märkta och våra leverantörer är FSC® märkta.

Våra altandörrar kommer helglasade i 2- eller 3-glas. Och du kan välja mellan två till tio glasrutor eller en fönsterdörr med bröstning. Så beställ idag!

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +35.000 ordrar ✓ Trygg E-handel ✓ Trustpilot 4,3

Varför Altandörrar från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag!

Upp till 40% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Gratis frakt till och med 20/9!

Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag: 09:30 - 15:00. Torsdag 10.00 - 14.00

Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag: 09:30 - 15:00. Torsdag 10.00 - 14.00

018-800 81 38