Rean fortsätter! Upp till 55% rabatt

Altandörr

Altandörr har handtag på insidan, vilket bidrar till att ge utsidan av ditt hem ett elegant utseende. Dessutom behöver du inte oroa dig för att låsa den när du är ute eftersom den bara kan öppnas från insidan. ✓ 12 års garanti på aluminiumklädda produkter och 7 års garanti på träprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

Vi spenderar allt mer tid i våra trädgårdar och utemiljön blir allt viktigare och skapar en förlängning av våra hus. Det som blir picken över i:et är rätt altandörr och då gärna en helglasad fönsterdörr som släpper in mer ljus och grönska i huset. 

Med rätt altandörr,  terassdörr eller balkongdörr som de ibland också kallas, öppnar du upp huset mot trädgården och minskar avståndet mellan ute och inne. Våra balkong- och altandörrar släpper igenom det varma morgonljuset och kvällssolen och kopplar samman utemiljön, samtidigt som det under vintersäsongen isolerar och värmer.

Vi på Klarfönster kan hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av danskdesignade altandörrar av hög kvalitet till rätt pris. Alla altandörrar är vackert designade, med fokus på rätt detaljer som moderna handtag och rätt spröjs, låga u-värden och med bra energiisolering. Vi erbjuder både enkla altandörrar eller dubbeldörrar till altan, eller som vissa av våra kunder skulle säga - parfönsterdörrar, eller dubbla altandörrar

Våra altandörrar kommer helglasade i 2- eller 3-glas med låga u-värden. Och du kan välja mellan två till tio glasrutor eller en fönsterdörr med bröstning eller glasdörrar rätt igenom. Alla våra helglasade altandörrar har säkerhetsglas. Våra altan- och fönsterdörrar kommer också med spröjs. Hos oss måttbeställer och måttanpassar du din egen altandörr och kan välja färg, handtag, storlek och om det ska vara trä eller trä/aluminium. Våra kromade handtag till altandörrarna är av hög kvalitet och ligger bra i handen och håller många år fram i tiden. Vissa av våra kunder väljer också att köpa sidoljus för att höja nivån ytterligare. Oavsett val av så får du vår altandörr till rätt pris och högsta kvalitet.  

Säkerheten har högsta prioritet

Säkerheten är också viktig för oss på Klar vilket innebär att vi följer Boverkets byggregler om personskydd. När du beställer en altandörr/balkongdörr med helglas har de alltid skyddsglas (härdat glas), om glasytan sitter lägre än 60 cm ovan golv invändigt eller på balkong, altan eller mark utvändigt.

Våra prisvärda fönsterdörrar är producerade i Europa av långsamt växande kvalitets furu genom ansvarsfull produktion. Alla dörrarna är CE-märkta och våra leverantörer är FSC® märkta och står för ett ansvarsfullt skogsbruk

Snabb leverans av din altandörr/balkongdörr

Att investera i en altandörr eller dubbeldörr till altanen kan höja värdet på ditt hus och förbättra mysfaktorn inomhus. Så ta chansen! Vi levererar sedan våra altandörrar snabbt, i hög kvalitet och direkt till dig från vår egen fabrik. Med våra altandörrar/balkongdörrar får du mycket för pengarna. Vissa skulle säga att de är riktigt billiga i och med det låga priset. En bra tolkning, men vi ser det som helt enkelt som att vi har satt helt rätt pris. Beställ idag!

Nya altandörrar för att fullborda ditt eviga hem

Altandörrar är kanske en av de viktigaste funktionerna i ett hem. En vacker altandörr är något som man genast lägger märke till. På många sätt kan en vacker altandörr förbättra hemmets helhetsutseende. Men en altandörr ska inte bara se vacker ut, kvaliteten och den praktiska användbarheten måste också vara hög, och det är något som vi har tagit noga hänsyn till när vi har valt material till våra altandörrutbud.

Du förstår, moderna altandörrar måste vara hållbara och säkra. Men de måste också se snygga ut och det är anledningen till att vi har valt att endast använda långsamt odlat högkvalitativt FSC-furuträ utan kvistar för att producera våra altandörrar. Furuträdet är starkt och flexibelt, vilket ger en motståndskraftig altandörr samtidigt som den är kostnadseffektiv.

Vi har ett brett urval av altandörrsstilar som du kan välja mellan, inklusive balkongdörrar, altandörrar, franska dörrar och sidodörrar. Alla våra altandörrar är tänkta att vara körsbäret på toppen för ditt hem, en härlig altandörr som avslutar designen.

Funderar du på att köpa nya fönster också?

Vilka material vill du att din altandörr ska vara tillverkad av?

Vi tror på att du ska ha möjlighet att anpassa din altandörr på det sätt du vill, så att den kan bli perfekt för ditt hem. I vårt designverktyg kan du välja mellan olika material, bland annat material i trä och trä/aluminium. Altandörrarna är dessutom skräddarsydda - allt du behöver göra är att hitta rätt mått, skriva in dem i designverktyget och vår fabrik börjar producera din nya altandörr!

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig i din dörrköpsprocess.

Även om våra altandörrar är billiga samtidigt som de är mycket anpassningsbara är kvaliteten något du måste se med egna ögon. Endast det bästa är tillräckligt bra för oss, vilket också är anledningen till att vi har samarbetat med några av de bästa snickarna i Europa för att skapa de perfekta produkterna.

Du får alltid en 7 - 12-årig garanti - för att säkerställa att om något skulle hända med din altandörr från Klar.

Skräddarsydd skandinavisk altandörr för ditt hem

Designen betyder generellt sett mycket för danskarna, och det är också därför som det är viktigt för oss på Klar att erbjuda dig möjligheten att skräddarsy din altandörr exakt efter dina önskemål. Med inspiration från skandinavisk modern design erbjuder vi en nordisk stil av altandörrar där praktiska och estetiska egenskaper är lika viktiga.

Oavsett om du är på jakt efter prisvärda altandörrar eller balkongdörrar kan vi tillgodose dina behov. Om du vill ha helglasning i din nya altandörr erbjuder vi även dörrar i 3-glas.

Båda typerna, med eller utan glasrutor, är snygga altandörrar. Vill du ha en altandörr med helglasning eller vill du hellre ha en dörr utan? Det är upp till dig att avgöra.

Hur som helst får du alltid en solid, säker och hållbar altandörr när du köper altandörrar hos Klar. Ur estetisk synvinkel är våra altandörrar starkt inspirerade av modern skandinavisk design med en twist av gammaldags bostadsprinciper. Ur ett träarbetarperspektiv är Klars altandörrar produkter av fint hantverk. altandörrarna är byggda för att hålla, dag efter dag, år efter år.

Om detta låter bra för dig kan du enkelt handla våra produkter. Ta en titt för att hitta din favorit hos oss, så ser vi till att priset är rätt och att kvaliteten är i topp.

Vilken altandörr är rätt för ditt hem?

Du kan välja vilken altandörr du vill, men kom ihåg att vi är specialiserade på att tillverka dörrar för hushåll.

Välj mellan altandörrar, ytterdörrar och dubbeldörrar. Ytterdörrar har vanligtvis en annan utformning än altandörrar. Och även om säkerhet och utseende kanske är viktigare när du väljer ytterdörr, kanske din altandörr behöver vara ljusare i sitt utseende.

Oavsett vilket alternativ du väljer kan du styla och anpassa den typ av dörr du föredrar efter din speciella smak.

Det finns många positiva aspekter av att beställa en dörr som är skräddarsydd. Den uppenbara aspekten är naturligtvis att dörren kommer att passa ditt hem, men visste du att vi också erbjuder dörrar i ett brett urval av specifikationer? Du väljer själv vilket handtag du behöver om du vill ha ett sidoljus eller inte och hur många spröjs som ska sättas på glaset.

Människor har väldigt olika behov och det är därför något som vi på Klar måste tillgodose, vilket är anledningen till att du nästan alltid kan hitta rätt storlek för ditt hus.

Du bestämmer måtten på din altandörr

Välj mått mellan 70 - 110 cm i bredd och  175 - 230 cm i höjd. Den största enskilda dörren vi erbjuder är 230 centimeter hög och 110 centimeter bred.

Om du behöver en dörr med större bredd än 110 centimeter kan du beställa våra dubbeldörrar eller lägga till ett sidoljus. Sådana dörrar kommer garanterat att piffa upp entrén till ditt hem.

Vanliga frågor

Fråga: Hur mycket kostar nya Altandörrar?

Svar: Vi har billiga startpriser för altandörrar. Se priset för dina nya altandörrar med dina tillval i designverktyget, direkt i shoppen. 

Fråga: Hur mycket kostar det att byta ut en dörr?

Svar: Du kan spara mycket pengar genom att själv mäta och installera din nya altandörr. På detta sätt pressar du priset till botten, särskilt om du köper billiga altandörrar från Klar. Se priser här.

Fråga: Hur mäter upp till en ny altandörr?

Svar: Du kan mäta upp till din nya altandörr på egen hand. Det kräver att du har papper, penna och en tummstock / måttband till hands. Läs vår guide för mätning av altandörrar

Fråga: Hur installerar jag en ny altandörr?

Svar: Att installera en ny altandörr är inte alls särskilt svårt, men det kräver lite tålamod. Om du vill installera din altandörr själv, läs vår guide för installation av altandörrar