Ytterdörrsparti

Ett ytterdörrsparti skapar inte bara extra ljusinsläpp till din entré i ditt hem - det ger också en lyxig och unik touch till din ytterdörr. Hos Klarfönster får du ditt ytterdörrsparti i hög kvalitet tillverkat i vår egen fabrik till mycket bra priser. Undvik onödigt underhåll i framtiden och spara på värmekostnaderna genom att välja kombinationen trä och aluminium samt 3-glas. Köp online idag och få snabb och billig leverans direkt hem till din dörr. Sidopartiet utgör 1/3 av partiets totala bredd. 
Beställ ditt ytterdörrsparti idag!

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordrar ✓ Trygg E-handel

Varför Ytterdörrsparti från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag

Upp till 60% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 475 kr ink moms

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

018-800 81 38