1. Planera & mäta
  1. Planera & mäta

Använd våra guider för antingen renovering eller nybyggnation

Se våra guider

2. Design & beställning
  1. Design & beställning

Använd vår konfigurator för att anpassa din produkt

3. Installera
  1. Installera

Gör det själv med vår guide eller få hjälp

Guide till installation

Ytterdörrsparti: så att du kan sätta din personliga prägel

Ytterdörren är mer än bara ingången till huset. Den berättar historien om människorna som bor bakom den, så det är värt att investera i att få exakt den ytterdörr du vill ha. En ytterdörr kan hjälpa dig att skapa en unik lösning i en tid då ytterdörren får en alltmer framträdande roll i husets estetik.

Om du har utrymme kan du ge din nya ytterdörrslösning en individuell touch med Klars ytterdörrsparti. Oavsett om du vill byta ut en gammal ytterdörr för att den är utsliten eller om du vill ge din fasad ett lyft kan du med fördel tänka på färg- och stilvalet, så att dörren både passar in i din personliga stil och ger huset karaktär.

Ytterdörrspartiet ska naturligtvis passa ihop med husets arkitektoniska utformning, men det finns också många goda skäl att låta kreativiteten flöda fritt. Med ett ytterdörrsparti kan du ge både familj och gäster en extra positiv upplevelse innan de kommer in i ditt hem.

Kocken förbereder maten för att ge det bästa möjliga första intrycket, och det är enligt samma princip som du kan ta upplevelsen av ditt hem till nya höjder med ett ytterdörsparti. Med andra ord kan du berätta en historia med din ytterdörr, vilket är lätt att göra genom att lägga till ett snygg ytterdörrsparti. På detta sätt får du faktiskt en okonventionell och därmed mycket intressantare design. Hos Klar kan du välja mellan 11 olika varianter, bland annat mellan 2-7 rutor och 2-6 fyllningar. På så sätt kan du skapa både ett vackert ljus och en vacker och unik ytterdörr med många fina detaljer.

Det är dock alltid en bra idé att ta hänsyn till mer än bara ytterdörrens utformning innan du fattar ditt beslut. Mått, lås och material är några av de aspekter som du kan ta hänsyn till för att göra din nya dörr till den bästa möjliga investeringen.

På Klar använder vi bara material av hög kvalitet. Tack vare samarbetet med professionella partners som är ledande inom sina respektive områden har alla våra fasaddörrar fått både CE- och FSC-märkning. Samtidigt uppfyller de Energimyndighetens krav på isoleringsförmåga. Vi har uppnått detta genom att aldrig kompromissa, vare sig när det gäller valet av den bästa furu, de enskilda komponenterna eller leveransen direkt från fabriken till dig.

Vi arbetar ständigt för att göra det enklare för dig att köpa dina fönster och dörrar online. Därför har vi skapat ett designverktyg där du med några få klick kan välja om din nya fasaddörr ska ha 2- eller 3-glas, vara tillverkad av furu och om den ska ha ett yttre skal av pulverlackerad och väderbeständig aluminium. Dessutom finns det många ytterligare anpassningsmöjligheter för allt från färgval och glastyp till låscylindrar och mycket mer.

Vi erbjuder 12 års garanti på aluminiumklädda produkter och 7 års garanti på träprodukter, inklusive ytterdörrsparti, vilket har gjort oss till många svenskars favoritleverantör av fönster och dörrar på bara några år. Vi gör också vårt yttersta varje dag för att leva upp till vårt höga betyg på Trustpilot. Om du har några frågor i samband med valet av ditt nya ytterdörrsparti är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Customer service person
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Kontakta ossBlue Phone Icon