55% rabatt + 25% rabatt på myggnät

Digital showroom med KlarFönster – Fönster i fokus

På Klar är vi stolta över att vara digitala först. Därför har vi ersatt fysiska showrooms med ett digitalt showroom. I vårt digitala showroom kan du bläddra bland våra produkter i en 3D-formad miljö - från bekvämligheten av ditt hem.

OBS: Vi kan inte garantera att mätfunktionen i det digitala showroomet ger korrekta mått.

Att köpa nya dörrar och fönster hemifrån gör processen mycket snabbare och enklare för dig. När du har hittat de fönster och dörrar du vill ha till ditt hem kan du beställa direkt från vår webbplats.

Det sparar pengar och ger dig möjlighet att själv designa dina fönster och dörrar.

Fönster och dörrar i vårt digitala showroom

När du besöker vårt digitala showroom kan du se en mängd olika fönster och dörrar som vi erbjuder på vår webbplats. Du börjar rundturen med att se två rader med fönster, där du kan titta närmare på vridfönster, fasta fönster, sidohängade fönster, flaggfönster och spröjsade fönster. Alla med olika designalternativ, t.ex. färg, handtag och glastyp.

Längre ner i vårt showroom kan du se våra olika dörrar. Här kan du ta en titt på våra ytterdörrar, ytterdörrsparti och altandörrar. Varje dörr har sin egen unika design och kan ge dig en bättre uppfattning om vilket designelement du föredrar för ditt hem.

Praktiska tillval

I vårt showroom kan du också utforska de olika tillval som du kan göra när du designar dina fönster och dörrar. På tavlan visas en mängd olika typer av ventiler, glasrutor, handtag, trösklar och glastyper. Detta för att hjälpa dig att göra rätt val som passar just dina behov.

Ta en titt på de två fönster som är placerade på bordet längst bak i hörnet. Dessa visar hur 2-glas och 3-glas ser ut från insidan av ditt fönster. Som du kan se har 3-glas ett extra glasskikt som håller kylan ute för att garantera en behaglig rumstemperatur i ditt hem.

Digitalt showroom Klar
Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
2.443 kr
 1.100 kr55%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
9.480 kr
 4.740 kr50%
Köp Dörr