55% rabatt + 25% rabatt på myggnät

Varför Klar har överkomliga priser

Klar har som mål att leverera hållbara fönster och dörrar av hög kvalitet till ett pris som inte tidigare skådats i branschen. Vi tar bort alla onödiga mellanhänder och optimerar noggrant processerna i vår fabrik.

Transparent pris

3 saker som gör Klar unikt

1. Inga fina utställningslokaler, inga påstridiga försäljare

Bara rena kvalitetsfönster och dörrar. Men varför? Vi har alla försökt stressa över att vara i en butik med en säljare som flåsar oss i nacken. För att företag ska kunna motivera att ha fysiska butiker är de beroende av kontinuerlig försäljning från dem. Vi tror att de flesta i dag är så vana vid att handla på nätet att de med lite vägledning också enkelt kan köpa fönster och dörrar. Med Klar kan du luta dig tillbaka och beställa i din egen takt från lugnet i ditt hem. Ingen merförsäljning, ingen stress. Vi tillhandahåller video och skriftlig vägledning längs vägen. Har du några tvivel? Du är mer än välkommen att ringa oss, och vår Svensktalande support är redo att hjälpa till - men bara så länge du vill det!

2. Vår fabrik, exklusivt

Vi har en egen fabrik som uteslutande tillverkar Klar-fönster och dörrar i egen design. Det innebär att vi inte behöver anpassa vår maskinpark efter produktspecifikationerna hos alla företag som turas om att producera i vår fabrik. Istället fokuserar vi på att optimera processerna för att tillverka våra produkter och se till att de fungerar så smidigt som möjligt. Efter att ha gjort detta i nästan ett decennium har vi nått en punkt där vi har granskat varje steg i produktionen, vilket resulterar i en oöverträffad effektivitet. Det gör det också lättare för oss att undvika kostsamma misstag. Ett sista kostnadsbesparande faktum är att eftersom vi tillverkar allt internt behöver vi inte betala fabriken som annars skulle ta betalt för att tillverka våra produkter.

3. Vi har inga lager!

Vi tillverkar din produkt först när du har lagt din beställning. Därför har vi inga lagerkostnader och inga pengar som är bundna till lagernivån. Så om du kan vänta några veckor skickar vi dig en nyproducerad produkt direkt från vår produktionslinje, och den har inte legat och samlat damm.

Transparent prissättning

pris

Bra att veta

Gör-det-själv eller snickare?

Det är helt upp till dig! Genom att beställa själv behöver du inte betala en snickare, som tar betalt per timme. Inte bara för montering utan även för mätning och beställning. Är du händig och vill installera produkterna själv? Då har vi videoguider som visar hur du gör. Vill du betala en snickare för att få dem att göra det åt dig? Mer makt till dig; du kan sova gott om natten och veta att du bara betalar för det.

Prismatch

Så är ni verkligen billigast? Japp! Och vi backar upp det med vår Klar Prisgaranti. Om du skulle råka hitta ett fönster eller en dörr någon annanstans med jämförbara specifikationer, matchar vi inte bara priset utan går även 5% längre för att säkerställa att du får vår höga kvalitet till lägsta pris!

Läs mer på sidan Klar Prismatch

KlarFönster Kundservice
Övriga frågor?

Vi är alltid glada att kunna hjälpa till om du har frågor om en beställning eller om du behöver hjälp med designen eller funktionaliteten. Vi är mer än glada att höra från dig.

Customer services cover Klar image
👋 Vi är här för att hjälpa till
Övertygade?

Om du helt enkelt bara vill surfa runt och designa dina drömfönster och dörrar föreslår vi att du gör det. Du har full kontroll över hur de ska se ut och du får ett pris direkt. Om du inte vet och behöver hjälp kan du boka ett möte eller helt enkelt ringa oss.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
2.443 kr
 1.100 kr55%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
9.480 kr
 4.740 kr50%
Köp Dörr