-60% REA

Hitta en ny dörr efter dina mått

Välj en ny dörr som passsar dig och ditt hem. Vi tillhandahåller alltid montagehål och installationsskruvar utan extra kostnad i alla våra utgående och fasta produkter. Beställ idag.

Upp till 12 års garantiUpp till 12 års garanti
FSC-certifierad träFSC-certifierad trä
Tillverkad i vår egen fabrikTillverkad i vår egen fabrik
Kvalitet till ett lågt prisKvalitet till ett lågt pris

Ytterdörrar

En entrédörr är gästernas första möte med ditt hem - så välj något som imponerar dem och som gör dig glad i många år framöver. Våra huvuddörrar skyddar mot elementen och erbjuds i hög kvalitet med högt isoleringsvärde. Finns i de vanligaste dimensionerna som 90x200 - eller precis den storlek du behöver.

 • Green CheckBox image
  Finns i vitt, svart och antracitgrått.
 • Green CheckBox image
  Finns både i modeller med fyllningar och med glas
 • Green CheckBox image
  Upp til 12 års garanti
 • Ytterdörrar
  Få stilenYtterdörrar
  Från 4.431 kr
  11.078 kr
  Populär

  Altandörr

  Förbind inom- och utomhuslivet med våra vackra altandörrar. Altandörren har endast handtag på insidan, vilket gör den starkare och säkrare. Släpp in ljus och luft med våra altandörrar i trä och trä/aluminium.

 • Green CheckBox image
  För dig som vill ha både ljus och luft
 • Green CheckBox image
  2-glas och 3-glas för bra isolering
 • Green CheckBox image
  Lämplig för hus, sommarstugor, orangerier och uterum
 • AltandörrPopulär

  Dubbel altandörr

  Dubbla altandörrar innebär mer ljus och livlighet. Låt doften av blommor och fågelsång fylla ditt hem med våra exklusiva dubbla altandörrar.

 • Green CheckBox image
  2-glas och 3-glas för bra isolering
 • Green CheckBox image
  För dig som vill ha både ljus och luft
 • Green CheckBox image
  Lämplig för hus, sommarstugor, orangerier och uterum
 • Dubbel altandörr
  Få stilenDubbel altandörr
  Från 8.066 kr
  20.165 kr
  Populär

  Dubbel ytterdörr

  Saknar du en storslagen ingång till ditt hem? Klars dubbla entrédörrar är din möjlighet att skapa en fasad som hela grannskapet kommer att avundas. Få maximalt med ljus och utrymme med en dubbel huvuddörr.

 • Green CheckBox image
  För dig som vill ha både ljus och luft
 • Green CheckBox image
  Finns både i modeller med fyllningar och med glas
 • Green CheckBox image
  Upp til 12 års garanti
 • Dubbel ytterdörr
  1. Planera & mäta
  1. Planera & mäta

  Använd våra guider för antingen renovering eller nybyggnation

  Se våra guider

  2. Design & beställning
  1. Design & beställning

  Använd vår konfigurator för att anpassa din produkt

  3. Installera
  1. Installera

  Gör det själv med vår guide eller få hjälp

  Guide till installation

  Vackra dörrar och fönster från Klar, på Lenes förråd

  Klar erbjuder ett av Sveriges största sortiment av dörrar av hög kvalitet till rätt pris. Hos oss kan du köpa danskdesignade och hållbara ytterdörrar, altandörrar (fönsterdörrar), dubbla altandörrar och sidoljus till dig med höga krav och smartare plånbok. Alla våra dörrar tillverkas efter måttbeställning och görs av långsamt växande kvalitetsträ utan kvistar. 

  Våra ytterdörrar

  Våra ytterdörrar är noga utvalda efter svenska hushåll. Utöver valet av design kan du givetvis välja från flera olika färger så att det matchar ditt hem. Att välja dörr kan ibland kännas som en utmaning. Våra leveranser är bland de snabbaste i branschen, så du inte ska behöva vänta för länge.

  Våra altandörrar

  En altandörr höjer känslan inne i ditt hus genom att sammankoppla inomhusmiljön med dina uterum och trädgård. Vi erbjuder ett brett sortiment av danskdesignade altandörrar av hög kvalitet till rätt pris. Alla våra fönsterdörrar är vackert designade, med låga u-värden och bra energiisolering. De består av långsamt växande furu från en ansvarsfull produktion. Alla dörrarna är CE-märkta och våra leverantörer är FSC® märkta.

  Du kan köpa en enkel altandörr, eller dubbla altandörrar. Våra altandörrar kommer med 2- eller 3-glas och du kan välja mellan två till tio glasrutor eller en fönsterdörr med bröstning. Vi erbjuder också hela glasdörrar, parfönsterdörrar och dubbla altandörrar. Alla helglasade altandörrar tillverkas med härdat glas, såkallat säkerhetsglas. På alla våra altan- och fönsterdörrar kan du välja med eller utan spröjs.

  Sidoljus

  Många av våra kunder vill öka ljusinsläppet i entrén. Vissa gör det med fönster designade i ytterdörren, andra med ett måttanpassade sidoljus. Vi kan skräddarsy och måttbeställa dina sidoljus både till din ytterdörr som balkong- och altandörrar. Våra sidoljus är av hög kvalitet och till rätt pris. De kompletterar våra ytterdörrar och altandörrar för att skapa den rymd och ljusinsläpp du önskar.

  Vill du veta mer om hur du kan köpa en dörr från oss? Dörrar av hög kvalitet, till rätt pris eller billiga dörrar som vissa skulle säga. Surfa runt i vår webbshop.

  Vanliga frågor

  Fråga: Hur mycket kostar nya dörrar?

  Svar: Se priset för dina nya dörrar med dina tillval i prisräknaren, direkt i shopen. Se dörrar här.

  Fråga: Hur mycket kostar det att byta ut en dörr?

  Svar: Du kan spara mycket pengar genom att själv mäta och installera din nya dörr. På detta sätt pressar du ner priset, särskilt om du köper billiga dörrar från Klar. Se priser här.

  Fråga: Hur mäter upp till en ny dörr?

  Svar: Du kan enkelt mäta upp till din nya dörr på egen hand. Det kräver att du har papper, penna och en tumstock / måttband till hands. Läs vår guide för mätning av dörrar. Se guide här.

  Fråga: Hur installerar jag en ny dörr?

  Svar: Att installera en ny dörr är inte alls svårt, men det kräver lite tålamod. Om du vill installera din dörr själv, läs vår guide för installation av dörrar. Se guide här.