Dörrar

Hitta priset på din nya dörr och se utbudet nedan. Beställ idag.

Det är enkelt att beställa fönster och dörrar online
1

Mät dina gamla fönster och dörrar:

Läs vår mätguide

 
2

Hitta dina nya fönster och dörrar

 
3

Ta emot din leverans och installera den:

Läs vår installationsguide

 
Certifierad vänlig webbutik

Din beställning hos oss ska vara bra för oss alla - det ska vi se till!

Märket för ansvarsfullt skogsbruk

Vackra dörrar och fönster från Klar, på Lenes förråd

Klar erbjuder ett av Sveriges största sortiment av dörrar av hög kvalitet till rätt pris. Hos oss kan du köpa danskdesignade och hållbara ytterdörrar, altandörrar (fönsterdörrar), dubbla altandörrar och sidoljus till dig med höga krav och smartare plånbok. Alla våra dörrar tillverkas efter måttbeställning och görs av långsamt växande kvalitetsträ utan kvistar. 

Våra ytterdörrar

Våra ytterdörrar är noga utvalda efter svenska hushåll. Utöver valet av design kan du givetvis välja från flera olika färger så att det matchar ditt hem. Att välja dörr kan ibland kännas som en utmaning. Våra leveranser är bland de snabbaste i branschen, så du inte ska behöva vänta för länge.

Mer om våra ytterdörrar >>

Våra altandörrar

En altandörr höjer känslan inne i ditt hus genom att sammankoppla inomhusmiljön med dina uterum och trädgård. Vi erbjuder ett brett sortiment av danskdesignade altandörrar av hög kvalitet till rätt pris. Alla våra fönsterdörrar är vackert designade, med låga u-värden och bra energiisolering. De består av långsamt växande furu från en ansvarsfull produktion. Alla dörrarna är CE-märkta och våra leverantörer är FSC® märkta.

Du kan köpa en enkel altandörr, eller dubbla altandörrar. Våra altandörrar kommer med 2- eller 3-glas och du kan välja mellan två till tio glasrutor eller en fönsterdörr med bröstning. Vi erbjuder också hela glasdörrar, parfönsterdörrar och dubbla altandörrar. Alla helglasade altandörrar tillverkas med härdat glas, såkallat säkerhetsglas. På alla våra altan- och fönsterdörrar kan du välja med eller utan spröjs.

Sidoljus

Många av våra kunder vill öka ljusinsläppet i entrén. Vissa gör det med fönster designade i ytterdörren, andra med ett måttanpassade sidoljus. Vi kan skräddarsy och måttbeställa dina sidoljus både till din ytterdörr som balkong- och altandörrar. Våra sidoljus är av hög kvalitet och till rätt pris. De kompletterar våra ytterdörrar och altandörrar för att skapa den rymd och ljusinsläpp du önskar.

Läs mer om våra sidoljus här >>

Vill du veta mer om hur du kan köpa en dörr från oss? Dörrar av hög kvalitet, till rätt pris eller billiga dörrar som vissa skulle säga. Surfa runt i vår webbshop.

Vanliga frågor

Fråga: Hur mycket kostar nya dörrar?

Svar: Se priset för dina nya dörrar med dina tillval i prisräknaren, direkt i shopen. Se dörrar här.

Fråga: Hur mycket kostar det att byta ut en dörr?

Svar: Du kan spara mycket pengar genom att själv mäta och installera din nya dörr. På detta sätt pressar du ner priset, särskilt om du köper billiga dörrar från Klar. Se priser här.

Fråga: Hur mäter upp till en ny dörr?

Svar: Du kan enkelt mäta upp till din nya dörr på egen hand. Det kräver att du har papper, penna och en tumstock / måttband till hands. Läs vår guide för mätning av dörrar. Se guide här.

Fråga: Hur installerar jag en ny dörr?

Svar: Att installera en ny dörr är inte alls svårt, men det kräver lite tålamod. Om du vill installera din dörr själv, läs vår guide för installation av dörrar. Se guide här.