Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Vi sätter mer än 50 års erfarenhet inom branschen till ditt förfogande när vi ger dig råd och hjälper dig med allt från inspiration och mätning till beställning och montering. Om du letar efter nya fönster och dörrar, får du här fyra bra anledningar till att välja Klarfönster:

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

I denna video förklarar vi varför vi har ett rykte som ett företag som erbjuder bäst värde för pengarna på den danska fönstermarknaden. Hör mer om hur vi kan erbjuda våra kunder ett lågt pris, en hög kvalitet och blixtsnabba leveranstider på alla våra produkter.

Vi är stolta över vad vi gör!

Vi sätter stort värde på vårt arbete och det är viktigt för oss att uteslutande producera fönster och dörrar som lever upp till de strängaste kraven på marknaden.

FSC® är en internationell medlemsorganisation som sätter standarderna för ansvarsfullt skogsbruk och stöds av många olika instressenter.

CE-märket är en nyckelindikator för en produkts överensstämmande med den gemensamma produktstandareden inom EU, inkluderat kvalitetsreglering och kapacitet. Alla fönster och dörrar som tas in på marknaden inom EU ska vara CE-märkta.

Klarfönster vann silver på The Golden Egg Award i Estland som är den största branding- och designtävlingen i Baltikum.

10 Års Garanti

Klara Priser!

Snabb & flexibel leverans

Bara 5 veckor

Behöver du hjälp? Ring till oss

Behöver du hjälp? Ring till oss

0241-777700