Ytterdörrar

Köp din nya ytterdörr hos Klarfönster och få 10 års garanti - oavsett om dörren är av ren furu eller kombinerad trä och aluminium. Vi erbjuder främsta sortimentet av populära entre- och ytterdörrar vilket garanterar mesta möjliga värde för dig. Alla våra dörrar tillverkas efter måttbeställning och görs av långsamt växande kvalitetsträ utan kvistar. Oavsett om du vill ha en ytterdörr i massivt trä eller med en stor glasruta - så har vi en bra och prisvärd lösning just för dig.

Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Med över 50-års erfarenhet erbjuder vi snabba leveranser och kvalitetsmontage av danskdesignade fönster och dörrar. Alltid med högsta kvalitet, till rätt pris och med 10-års garanti. Hos oss får du råd och hjälp med allt från inspiration, mätning, till beställning och installation. Du kan beställa i vår webbshop eller kontakta oss för ett hembesök. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, hållbar grön produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Spara 30%

Webbrabatt

Från några få klick till leverans om några veckor!

Direkt från Vår Högteknologiska Fabrik

Behöver du hjälp? Ring till oss

Behöver du hjälp? Ring till oss

+46 188 008 138