Hos Klarfönster sätter vi en stor ära i att leverera toppkvalitet i alla aspekter – från att du lägger in din beställning tills produkterne är färdigmonterade. Frakten har en mycket stor betydelse då den är ett av de mest sårbara leden i hela processen.

1Leveranstid

När du väl fattat ditt beslut så är det alltid svårt att vänta på att de nya fönstren eller dörrarna kommer fram. Vi strävar därför alltid efter att leverera din beställning så fort som möjligt, och produktionen startar direkt efter att din beställning kommit in för att säkerställa 2-5 veckors leveranstid. När du genomfört din order så mottar du efter kort tid en orderbekräftelse via e-post där den förväntade leveranstiden framgår.

Observera att det är viktigt att du ser till att orderbekräftelsen överensstämmer med den produkt som beställts. Om du mot förmodan inte får din orderbekräftelse på den e-postadress du angav kort efter att du lagt in din beställning, vänligen kontakta Klarfönster på tel. 0241-777700 eller på kundsupport@klarfonster.se.

2
2Priser
Vi är absolut inte tillhängare av att behandla våra kunder olika – inte heller på grund av geografi. Därför har vi valt att erbjuda frakt för samma pris oavsett om du bor i norr eller söder, öst eller väst med undantag av frakt till öar utan broförbindelse till fastlandet.

Fraktpriset som läggs till din order är därför alltid 500 SEK

Läs mer om leveransvillkor och om ditt ansvar som kund under våra avtalsvillkor.