Leverans, leveranstid och priserHos Klar sätter vi stort pris på att leverera snabbt och i tid – från att du lägger in din beställning tills dina fönster är monterade. På denna sida kan du läsa om din leverans, så du är helt redo att ta emot dina nya dörrar och fönster. Hitta den leveransmetod som passar din adress samt motsvarande priser.

Standard och alternativ leverans

Här kan du hitta information om leveranser. OBS! Vid bokning av alternativ leverans ska du meddela kundtjänst skriftligen om det finns behov av leverans med liten bil eller kranbil, men först när du får meddelande från oss om att din beställning är klar för leverans. 

Observera att leveransen beror på förhållandena för din leveransadress. Och du måste begära en alternativ leverans om standardleverans med fullastad lastbil (längd: 10 m x bredd: 2,5 m x höjd: 4,2 m) inte kan komma fram till din leveransadress.


OBS! Extra kostnad för alternativ leverans betalas av kund.

Priser för standardleverans

Vi levererar i hela Sverige och har olika prisgrupper beroende på ditt postnummer. Priserna är alltid desamma oavsett oavsett kampanjer och erbjudanden.

Vår standardleverans är från 749 SEK.

Bor du på en ö utan bro kostar det 1999 SEK för leverans vid färjeläget på ö-sidan. Vill du ha leverans till en ö-adress, kontakta oss på [email protected] för att få veta mer

OBS! Det är köparens ansvar att se till att en lastbil kan anlända till önskad leveransadress.

Se zoner
ZonerPostnummerPris
Zon 110000-19999749 SEK
Zon 220000-399991199 SEK
Zon 340000-799991299 SEK
Zon 480000-999991699 SEK
Öar utan bro1999 SEK

OBS! Priset för leveranser till alla öar utan bro kostar SEK 1999.

Vägledande tilläggspris kranbil:

Utgår frånVäxjöÖrebro
Priser från950 SEK950 SEK

OBS! Priserna är per påbörjad timme.

Vägledande tilläggspris budbil

Utgår frånVäxjöÖrebro
Priser från580 SEK580 SEK

OBS! Priserna är per påbörjad timme.

Mer information om leverans

Leveranstid

När du väl fattat ditt beslut så är det alltid svårt att vänta på att de nya fönstren eller dörrarna kommer fram. Vi strävar därför alltid efter att leverera din beställning så fort som möjligt, och produktionen startar direkt efter att din beställning kommit in för att säkerställa 6-8 veckors leveranstid för ordern att lämna fabriken. Du kommer att få en bekräftelse med ett exakt leveransdatum ca 5 dagar innan leverans. När du genomfört köpet, startar vi produktionen direkt. När du genomfört din order så mottar du efter kort tid en orderbekräftelse via e-post där den förväntade leveranstiden framgår.

Observera att det är viktigt att du ser till att orderbekräftelsen överensstämmer med den produkt som beställts. Om du mot förmodan inte får din orderbekräftelse på den e-postadress du angav kort efter att du lagt in din beställning, vänligen kontakta Klar.

Leverans

Det är köparen som bär ansvar för att en fullastad lastbil kan komma fram till den angivna leveransadressen. Klar måste meddelas skriftligen i god tid (minst 1 vecka före leverans) om beställningen behöver levereras med en liten lastbil eller om det finns behov av kranbil.

OBS! Inga leveranser sker under nationella helgdagar. I dessa fall kommer leverans att ske nästa arbetsdag.

För hjälp med leveransen, kontakta vår kundsupport. 

Läs mer om leveransvillkor och om ditt ansvar som kund under våra avtalsvillkor.

block image
Välkommen 👋 vad kan vi hjälpa dig med?
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster
Från 
1.803,62 kr
 991,99 kr
45%
Köp Fönster
Dörr
Från 
8.448,53 kr
 4.646,69 kr
45%
Köp Dörr