leverans-klar-fonster-snabb.jpg

För oss på Klarfönster är det viktigt att alltid leverera toppkvalitet - från att du lägger din beställning, tills att fönster och dörrar är monterade i ditt hem.

Frakt och leverans är också viktig för oss då du ska få din beställning snabbt och utan stora kostnader. Detta är extra viktigt att ha koll på, då just leveransen alltid är ett av de mest sårbara leden i hela processen.

1Leveranstid

När du väl fattat ditt beslut så är det alltid svårt att vänta på att de nya fönstren eller dörrarna kommer fram. Vi strävar därför alltid efter att leverera din beställning så fort som möjligt, och produktionen startar direkt efter att din beställning kommit in för att säkerställa 6-8 veckors leveranstid för ordern att lämna fabriken. Du kommer att få en bekräftelse med ett exakt leveransdatum så snart vi fått det slutliga datumet för leverans bekräftat. Väljer du betala med banköverföring, startar vi produktionen direkt efter den första delbetalningen (50% av kostnaden) har kommit in. När du genomfört din order så mottar du efter kort tid en orderbekräftelse via e-post där den förväntade leveranstiden framgår.

Observera att det är viktigt att du ser till att orderbekräftelsen överensstämmer med den produkt som beställts. Om du mot förmodan inte får din orderbekräftelse på den e-postadress du angav kort efter att du lagt in din beställning, vänligen kontakta Klarfönster på tel. 018-800 81 38 eller på hej@klarfonster.se.

2
2Leverans
Det är köparen som bär ansvar för att en fullastad lastbil kan komma fram till den angivna leveransadressen. Klarfönster måste meddelas skriftligen i god tid (minst 1 vecka före leverans) om beställningen behöver levereras med en liten lastbil eller om det finns behov av kranbil.
1
3Priser
Vi behandlar alla våra kunder lika, oavsett hur stor eller liten beställning är, eller var du som kund befinner dig geografiskt. Därför har vi valt att erbjuda frakt för samma pris oavsett om du bor i norr eller söder, öst eller väst med undantag av frakt till öar utan broförbindelse till fastlandet. Priset för leveranser till alla öar utan broar följer våra priser för zon 3. Priset läggs automatiskt till i din beställning. OBS! Det är köparens ansvar att se till att en lastbil kan anlända till önskad leveransadress.
Fraktpriset som läggs till din order är från 469 SEK.

SWE-leverans-zon.png

Zoner Postnummer Leveransavgift
1. Södra Sverige

10000-78999

469 SEK
2. Mellersta Sverige

79000-89999

1229 SEK

3. Norra Sverige*

90000-99999

1599 SEK

*Priset för leveranser till alla öar utan bro följer våra priser för zon 3.

Vid behov av kranbil:

  • Startavgift kranleverans = 880 SEK + moms.

För hjälp med leveransen, kontakta vår kundsupport. 

Läs mer om leveransvillkor och om ditt ansvar som kund under våra avtalsvillkor.