På denna sida kan du läsa om din leverans, så du är helt redo att ta emot dina nya dörrar och fönster. Hitta den leveransmetod som passar din adress samt motsvarande priser.

Standard och alternativ leverans

Här kan du hitta information om leveranser. OBS: Vid bokning av alternativ leverans ska du meddela kundtjänst skriftligen om det finns behov av leverans med liten bil eller kranbil, men först när du får meddelande från oss om att din beställning är klar för leverans. 

Observera att leveransen beror på förhållandena för din leveransadress. Och du måste begära en alternativ leverans om standardleverans med fullastad lastbil (längd: 16,5 m x bredd: 2,5 m x höjd: 4,2 m) inte kan komma fram till din leveransadress.
OBS: Extra kostnad för alternativ leverans betalas av kund.

Priser för standardleverans:

Zoner Postnummer Leveransavgift
1. Södra Sverige

10000-78999

549 SEK
2. Mellersta Sverige

79000-89999

1229 SEK

3. Norra Sverige*

90000-99999

1599 SEK

Vägledande tilläggspris kranbil:

Utgår från

Växjö

Örebro
Priser från 950 SEK 950 SEK

OBS! Priserna är per påbörjad timme

Vägledande tilläggspris budbil

Utgår från

Växjö

Örebro
Priser från 580 SEK 580 SEK

OBS! Priserna är per påbörjad timme

 

Mer information om leverans

1Leveranstid

När du väl fattat ditt beslut så är det alltid svårt att vänta på att de nya fönstren eller dörrarna kommer fram. Vi strävar därför alltid efter att leverera din beställning så fort som möjligt, och produktionen startar direkt efter att din beställning kommit in för att säkerställa 6-8 veckors leveranstid för ordern att lämna fabriken. Du kommer att få en bekräftelse med ett exakt leveransdatum ca 5 dagar innan leverans. När du genomfört köpet, startar vi produktionen direkt. När du genomfört din order så mottar du efter kort tid en orderbekräftelse via e-post där den förväntade leveranstiden framgår.

Observera att det är viktigt att du ser till att orderbekräftelsen överensstämmer med den produkt som beställts. Om du mot förmodan inte får din orderbekräftelse på den e-postadress du angav kort efter att du lagt in din beställning, vänligen kontakta Klarfönster på tel. 018-800 81 38 eller på hej@klarfonster.se.

2
2Leverans
Det är köparen som bär ansvar för att en fullastad lastbil kan komma fram till den angivna leveransadressen. Klarfönster måste meddelas skriftligen i god tid (minst 1 vecka före leverans) om beställningen behöver levereras med en liten lastbil eller om det finns behov av kranbil.
OBS! Inga leveranser sker under nationella helgdagar. I dessa fall kommer leverans att ske nästa arbetsdag.
1
3Priser
Vi behandlar alla våra kunder lika, oavsett hur stor eller liten beställning är, eller var du som kund befinner dig geografiskt. Fraktkostnaden kan variera beroende på ditt postnummer. Priset för leveranser till alla öar utan broar följer våra priser för zon 3. Priset läggs automatiskt till i din beställning. OBS! Det är köparens ansvar att se till att en lastbil kan anlända till önskad leveransadress.
Fraktpriset som läggs till din order är från 549 SEK.

SWE-leverans-zon.png

Zoner Postnummer Leveransavgift
1. Södra Sverige

10000-78999

549 SEK
2. Mellersta Sverige

79000-89999

1229 SEK

3. Norra Sverige*

90000-99999

1599 SEK

*Priset för leveranser till alla öar utan bro följer våra priser för zon 3.

För hjälp med leveransen, kontakta vår kundsupport. 

Läs mer om leveransvillkor och om ditt ansvar som kund under våra avtalsvillkor.