Uterumsfönster fastkarm

Bjud in naturen med ett uterumsfönster med fast karm. Vi tillverkar fönster till ditt uterum av hög kvalitet och till låga priser. Uterumsfönster med fastkarm är både enkla och billiga, samt ger största möjliga ljusinsläpp. Du måttbeställer och måttanpassar efter ditt hem och du kan välja mellan 2-glas och värmeisolerade 3-glasfönster i både trä eller trä med aluminiumutsida. Beställ enkelt dina nya uterumsfönster med fastkarm här nedan idag!  

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordrar ✓ Trygg E-handel

Varför Uterumsfönster fastkarm från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag

Upp till 45% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 549 kr ink moms

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

018-800 81 38