Uterumsfönster fastkarm

Släpp in det naturliga ljuset med ett fast fönster från golv till tak. Vi tillverkar fönster av hög kvalitet till överkomliga priser. Fasta uterumsfönster är enkla men ger ändå det mest otroliga ljuset. ✓ 12 års garanti på aluminiumklädda produkter och 7 års garanti på träprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planera & mäta
  1. Planera & mäta

Använd våra guider för antingen renovering eller nybyggnation

Se våra guider

2. Design & beställning
  1. Design & beställning

Använd vår konfigurator för att anpassa din produkt

3. Installera
  1. Installera

Gör det själv med vår guide eller få hjälp

Guide till installation

Glaspartier till Uterum

Förläng säsongen med stora glaspartier i uterummet. Ju lägre u-värde desto högre isolerförmåga! Våra 3-glas glaspartier till uterum har ett u-värde på 0,7 och isolerar riktigt bra. Så att du kan njuta av känslan att vara utomhus en längre säsong! Ett uterum med stora glaspartier skapar en känsla av att vara utomhus, samtidigt som du kan njuta av komforten att vara inomhus.

Med stora glaspartier i uterummet kan du njuta av naturen även när temperaturerna sjunker under senåret. Eller kanske en sommarkväll när vinden känns kylig. Välj glaspartier till uterummet i trä eller i trä/aluminium. Våra uterumsfönster i trä och aluminium är tillverkade av kärnträ och har en skyddande aluminiumbeklädnad som gör att fönstret blir nästintill underhållsfritt.

Vill du kanske ha både fasta och öppningsbara fönster i uterummet? Då kan du kombinera våra uterumsfönster fastkarm med våra öppningsbara uterumsfönster eller våra kombinationsfönster för att skapa det perfekta uterummet för just dig.

Stora Fönster 

Släpp in ljuset och naturen med stora fönster. Att addera stora fönster i ditt hus gör att hemmet känns luftigare och större, samtidigt som du kommer närmare naturen. Klar erbjuder fönster gjorda av kärnvirke från ansvarfullt skogsbruk och alla våra fönster är CE märkta. Med stora fönster kan du avnjuta naturen direkt från soffan, matbordet eller arbetsrummet. Oavsett vart du placerar dina stora fönster så ger de ditt hem maximalt med dagsljus och utsikt. Att spendera tid i dagsljus är viktigt för oss människor, och därför väljer många att installera stora fönster i sina hem. Våra stora fönster har ett minimilistiskt utseende med slimmade profiler. 

Glaspartier

Många väljer att installera glaspartier i hemmet för att öka ljusinsläppet och öppna upp mot trädgården. Med stora glaspartier får du in maximalt med dagsljus i hemmet och kan njuta av det naturliga ljuset året om. Även under de mörkare månaderna får du in extra ljus i hemmet med stora glaspartier. Många väljer att sätta in större glaspartier i anslutning till en altandörr eller dubbel altandörr för att skapa en förlängning till altanen och trädgården. Andra väljer att rama in hemmet med flera stora glaspartier för att få in så mycket solljus som möjligt, oavsett vilket väderstäck fönstren vätter mot. Klar erbjuder glaspartier med riktigt låga u-värden och upp till 12 års garanti. Dessutom till riktigt låga priser. 

Fönster till Uterum

Dags att renovera eller bygga ett uterum? Klar erbjuder fönster till uterum i slank profil och minimalistisk design som ger maximalt med ljusinsläpp. Vi tillverkar fönster till ditt uterum av hög kvalitet och till låga priser. Hos Klar kan du skapa det perfekta uterummet med fasta uterumsfönster, öppningsbara uterumsfönster, kombinationsfönster och en dubbel altandörr. Allt efter dina specifika mått.

Det är enkelt att beställa dina måttanpassade fönster till uterummet från Klar! Mät upp vilken storlek du vill ha, kolla in de olika valmöjligheterna. Så som: 2-glas eller 3-glas, trä eller trä/aluminium, eller vilken färg du önskar. Sen kan du beställ dina fönster till uterummet med några enkla klick. När du du genomfört beställningen sätts produktionen igång i i vår fabrik. På bara några få veckor tillverkas de, efter dina specifika mått och önskemål, och levereras hem till dig. Vi kapar mellanhänderna och kan på så sätt erbjda både snabb leverans och låga priser.

Customer service person
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Kontakta ossBlue Phone Icon