-60% REA
1. Planera & mäta
  1. Planera & mäta

Använd våra guider för antingen renovering eller nybyggnation

Se våra guider

2. Design & beställning
  1. Design & beställning

Använd vår konfigurator för att anpassa din produkt

3. Installera
  1. Installera

Gör det själv med vår guide eller få hjälp

Guide till installation

Vad är flaggfönster och varför ska du välja dem?

Flaggfönstren är uppdelade i två rutor, där den övre rutan är fyrkantig och den nedre rutan avlång. Tillsammans bildar de en vik. 

För många utstrålar flaggfönster nostalgi och charm. Det är ett vackert och funktionellt fönster, och ljusinsläppet är större än i många andra fönster eftersom höjden är mycket stor. Detta är särskilt tydligt i produkten , som har en långsträckt ruta i mitten, vilket effektivt bjuder in dagsljuset, även på en grå dag.

Uppdatera ditt hem med fantastiska danska fönster

Är ditt hus i behov av billiga flaggfönster där kvaliteten fortfarande är viktig? På den här sidan ger vi dig en översikt över vårt utbud av erbjudanden om danska flaggfönster. Det finns över 20 olika produkter.

Hur kan det finnas hela 40 rutor i ett flaggfönster med endast 4 luft? Det är möjligt eftersom både det fyrkantiga och det avlånga fönstret kan delas upp i fyra extra rutor. På så sätt skapas extra "flaggor". Om du inte kan få nog av flaggor eller fyrkanter kan vi rekommendera den här lösningen.

Sätt din egen prägel på ditt nya Flaggfönster

Eftersom vi erbjuder många olika typer av billiga flaggfönster kan det vara svårt att välja vilket som passar bäst för ditt hem. Om du är osäker på vilket flaggfönster som är rätt, ger vi dig gärna råd. Förutom att välja antal luft och rutor får du också möjlighet att sätta din personliga prägel på det flaggfönstret med unika detaljer.

När du klickar på ett flaggfönster kan du designa din egen produkt. Ange först måtten på dina flaggfönster.

Därefter väljer du en glastyp. Vi erbjuder Basic Low Energy med 2-glas och Premium Energy+ med 3-glas. Skillnaden mellan dessa två bestämmer hur väl glaset isolerar och håller kvar värmen. Här är det värt att investera i 3-glas, eftersom du kan spara mer pengar på din värmeräkning.

Materialet i vårt danska flaggfönster finns i FSC-certifierad långsamväxande furu av god kvalitet. Du kan också få flaggfönster i trä alu. Fördelen med dessa är att de inte behöver underhållas lika ofta som träfönster. Så om du vill göra det enkelt för dig själv och spara tid, är träfönster med aluminiumbeklädnad ett bra val.

De invändiga och utvändiga färgerna på flaggfönsterna finns i flera färger. Det ger dig gott om utrymme för att vara kreativ och anpassa färgerna till husets exteriör och interiör.

Flaggfönster - de små men viktiga detaljerna

Så långt så bra, men det finns också ett antal funktionella val att göra när det gäller danska flaggfönster: typ av gångjärn, typ av stängning, glas, profiler, salningsspår, ventilation, flyktöppning och friktionsbroms. Du kan läsa mer detaljer om vad de olika delarna innebär och vad skillnaden är mellan de olika typerna under varje öppningsbart fönster. Gemensamt för de funktionella delarna är att de tillverkas i Danmark och Sverige av tillverkare som IPA och ASSA ABLOY (RUKO).

Flaggfönster är CE-märkta, vilket innebär att produkterna uppfyller EU:s lagstiftning på området. Dessutom får du upp till 12 års garanti på dina nya flaggfönster.

Vanliga frågor

Vad kostar nya Flaggfönster?

Se priset för dina nya flaggfönster med dina tillval i prisräknaren, direkt i shoppen.

Hur mycket kostar det att byta ut Flaggfönster?

Du kan spara mycket pengar genom att mäta och installera dina flaggfönster själv. På detta sätt håller du nere priset, speciellt om du köper fönster till ett lågt pris från Klar.

Hur mäter jag upp till nya Flaggfönster?

Du kan enkelt mäta upp till dina nya flaggfönster på egen hand. Det kräver att du har papper, penna och en tumstock/måttband till hands. Läs vår guide för att mäta fönster här.

Hur installerar jag nya Flaggfönster?

Att installera nya flaggfönster är inte alls svårt, men det kräver lite tålamod. Om du vill installera dina flaggfönster själv, läs vår guide för installation av fönster här.

Customer service person
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Kontakta ossBlue Phone Icon