Fönster

Hitta priset på dina nya fönster och se utbudet nedan. Beställ idag. Vi tillhandahåller alltid montagehål och installationsskruvar utan extra kostnad i alla våra utgående och fasta produkter

Det är enkelt att beställa fönster och dörrar online
1

Mät dina gamla fönster och dörrar:

Läs vår mätguide

 
2

Hitta dina nya fönster och dörrar

 
3

Ta emot din leverans och installera den:

Läs vår installationsguide

 
Certifierad vänlig webbutik

Din beställning hos oss ska vara bra för oss alla - det ska vi se till!

Märket för ansvarsfullt skogsbruk

Vackra spröjsade fönster från Klar

Hos Klar hittar du billiga fönster av hög kvalitet till helt rätt pris. Vissa skulle säga att våra fönster är billiga, vi vill se det som att vi alltid överträffar dina förväntningar när du ska köpa och byta fönster! 

Hos oss får du marknadens främsta trä och trä- och aluminiumfönster till nästan halva priset jämfört mot de största och mest välkända fönsterleverantörerna i Sverige. Men vårt billiga pris är lägre och kvaliten är bra. Riktigt bra. Hur vi vet det? Våra fönsterspecialister och många hantverkare har vänt sig direkt till oss på Klar när de ska byta och köpa fönster. De har lång erfarenhet från att ha arbetat med andra inom fönsterbranschen, och gett oss förtroendet pga av vår design, kvalitet och gröna produktion. 

Våra u-värden är några av marknadens lägsta - våra 2-glasfönster har u-värde på 1,1 och våra 3-glasfönster ligger på 0,7. Vi har ett brett fönstersortiment med modern design och möjlighet att måttanpassa och måttbeställa fönster helt efter ert behov. 

Fönstertillverkare och sortiment av billiga fönster

Våra billiga fönster är tillverkade av långsamt växande kärnvirke vilket garanterar en hög kvalitet och lång hållbarhet i vårt skandinaviska klimat. Vi erbjuder måttanpassade och måttbeställda träfönster eller fönster av trä och aluminium.

Vår fönstertillverkning sker i vår egen fabrik i Estland– vilket gör att vi kan garantera snabb produktion och leverans. Dessutom är alla våra fönster CE-märkta och av god kvalitet. Vi använder alltid kärnvirke i furuträ – eller trä/aluminium. Dessa fönster andas bättre, materialet är levande, håller längre och har mindre kvistar. För att inte tala om miljöaspekterna där trä är nedbrytbart.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av fönster till rätt pris: Fasta fönster, sidohängda fönster, vridfönster och spröjsade fönster. Vi kan också erbjuda olika fönsterglas och du kan välja på 2- och 3-glas fönster. Vi erbjuder också energifönster med energiglas, liksom träfönster men också trä- och aluminiumfönster. Alla våra fönster kan måttbeställas och skräddarsys efter dina behov.

Du kan köpa våra billiga fönster med eller utan spröjs. Vi använder enbart limspröjs, dvs. spröjsen är limmade på rutan och det är den mest energiriktiga metoden att göra spröjs på, då hela rutan förblir i ett stort stycke.

Nya anpassade billiga fönster

Fönster är en av de viktigaste sakerna i ditt hem och samtidigt något få människor kommer ihåg att uppskatta i vardagen. Sedan de första fönstren dök upp i Sverige i början av 1500-talet har otroligt mycket hänt. Speciellt de senaste åren har branschen förflyttats betydligt. Som samhälle har vi nya möjligheter med teknik och konsumenter har fått högre krav. Svenskar har blivit mer medvetna om energibesparingar både på grund av miljön och de pengar de kan spara på sin elräkning. Idag finns fönstersektioner med allt från spaltventiler till solskyddsglas, och även beställningsprocessen har moderniserats till nya nivåer.

Nu kan du som privatperson eller företag beställa nya fönster som passar som handen i handsken, för just ditt hem. Och samtidigt har priset på fönstren sänkts till lägsta nivå. Ange måtten på vår hemsida och få varorna till din hemadress några veckor senare - fönstren skickas direkt från vår fabrik.

Det har aldrig varit så lätt att få nya, billiga fönster. Det är fantastiskt!

Se priset på fönster ovan, eller se prisexempel här.

Billiga fönster av hög kvalitet

Ända sedan vi gick in på marknaden 2015 har vi arbetat hårt för att höja nivån på skräddarsydda billiga fönster. Det finns flera ingredienser som behövs i tillverkningsprocessen. Fabriken, designen och fabrikspersonalen är naturligtvis väsentliga, men saker som leverantörer av trä, gångjärn, färg, glas etc. är något som genomsnittskonsumenten inte tänker på eller inte vet att man ska kontrollera.

Gångjärn är till exempel viktiga för att öka säkerheten i ditt hem så att du kan känna dig trygg och förhindra oönskade gäster. Samtidigt är träkvaliteten avgörande för hur många år dina fönster håller, medan isoleringen hjälper till att minska din elräkning och bli mer miljövänlig.

Få dina nya energifönster producerade i högsta kvalitet

Vi är mycket stolta över våra leverantörer och har beslutat att vi endast använder bra material. På Klar har vi en annan företagsstruktur och partners, vilket innebär att vi kan pressa ner priset på marknaden utan att kompromissa med kvaliteten. Om du funderar på fönster från golv till tak, stora fönster, panoramafönster eller spröjsade fönster i träaluminium kan du hitta våra bästa versioner i trä / aluminium och träfönster till ett vasst pris.

Priset på nya fönster har störtdykt

De dyra mellanhänderna har kapats, så vi kan leverera våra billiga fönster direkt till svenska hushåll utan extra kostnad för kunden eller för oss. Vi erbjuder ett brett urval av fönster baserade på hundra års gamla traditioner, och samtidigt arbetar vi hårt för att modernisera industrin.

Vår fabrik och majoriteten av våra anställda finns i Estland, där arbetskraften är billigare. Samtidigt är landet känt för sina gedigna hantverkstraditioner och tekniska visioner. Exakt på samma breddgrad, där tall har de bästa förutsättningarna för att bli träverk av högsta kvalitet. I Danmark och Sverige växer tall för snabbt och kärndensiteten är därför alldeles för låg, medan länder som Estland har så kalla medeltemperaturer att trädet växer långsammare. Resultatet är det som kallas långsamt växande tall, vilket är perfekt för att tillverka träprodukter av hög kvalitet.

Allt har beaktats så att du enkelt och bekvämt kan få billiga fönster till en imponerande kvalitetsnivå. Hos Klar kan vi lova dig ett bra pris på fönster. Se till exempel några av våra fina recensioner.

Beräkna ditt pris på nya fönster

Du kan snabbt beräkna priset på dina nya fönster med vår konfigurator. Du hittar konfiguratorn när du klickar på ett specifikt fönster. När du först ser konfiguratorn ser du ett standardpris. Om du vill anpassa ditt fönster kan du också se vad dina alternativ kostar.

Om du vill se det exakta priset på dina nya fönster rekommenderar vi att du:

  • Väljer önskat fönster för ditt hem

  • Ange önskade mått

  • Väljer material

  • Väljer tillbehör

Priset på ditt fönster beräknas omedelbart (erbjudanden och rabatter ingår i priset).

OBS! Konfiguratorn uppdateras ständigt när du väljer eller avmarkerar alternativ.

Köp nya fönster till bästa pris

Eftersom det finns många erbjudanden kan det snabbt bli förvirrande när du försöker hitta det bästa priset på dina nya fönster. Sammantaget kan man säga att det finns två typer av fönstertillverkare:

Den ena är fönstertillverkarna i den gamla skolan, där man begär offert antingen online eller per telefon. Denna, mer traditionella typ, har ofta högre priser på fönster och budprocessen är långsam. Du kommer vanligtvis också att betala dyrt för montering och mätning - vad vi i branschen kallar ett "fullservicepaket".

4 tips för att hitta billiga fönster i god kvalitet

  • Bestäm vilken typ av fönster du vill ha och hur viktigt priset är i förhållande till det estetiska uttrycket

  • Använd webbshoppar - här hittar du de billigaste fönstren

  • Hitta bästa kvalitet - kontrollera leverantörer och referenser

  • Använd prismatchningsfunktioner - då garanteras du den bästa kvaliteten till de bästa priserna.

På vår hemsida hittar du endast produkter av riktigt bra kvalitet. Våra priser är rättvisa och du är alltid välkommen att använda vår prismatchningsfunktion.

Vet du inte om du ska köpa nya fönster?

Det kan finnas flera anledningar till varför du funderar på att köpa nya fönster. Vissa väljer att göra det i etapper och andra får hela huset renoverat på en gång. Du kanske gör det för att de ser slitna och gamla ut och det är dags. I vissa fall är fönstrets tillstånd så dåligt att de helt enkelt behöver bytas ut. Om exempelvis träverket har försämrats måste du skynda dig att göra något åt ​​det innan situationen förvärras. Men vad kostar nya fönster? Försök att designa ett nytt fönster på den här sidan och hitta ett bra pris för exakt vad du vill ha. Du kanske också behöver olika storlekar på dina fönster, då har vi också en billig lösning för dig.

Bli förälskad i ditt hem med nya fönster

Fönster är en av de viktigaste aspekterna av ditt hus och för ditt hem, men de allra flesta glömmer bort detta faktum. Rätt fönster ger mer ventilation och naturligt ljus i ditt hem, vilket gynnar din och din familjs fysiska och psykiska hälsa. Genom att ha ett välventilerat och naturligt belyst hem kommer att ge många positiva effekter. När det gäller att få en bra och avkopplande atmosfär i ditt hem kommer belysningen att vara en av de mest grundläggande faktorerna. Naturligt och starkt ljus kommer inte bara att förgylla din dag, utan även ditt humör, eftersom du kommer att känna dig mer alert och vaken.

Fönster, som vi känner till dem i dag, har sitt ursprung i början av 1400-talet. Mycket har förändrats inom fönsterindustrin när det gäller tekniken bakom fönstertillverkningen. Industrin som helhet har sett betydande förbättringar i helhet, särskilt när det gäller energieffektivitet eftersom moderna fönster har blivit mycket bättre på att minska värmeutsläppen från ditt hus. Du kan som ett resultat spara en hel del på din värmeräkning, vilket i sin tur ger dig mer pengar att spendera på att förbättra ditt hem ännu mer!

Eftersom konsumenterna, inklusive du förmodligen, har blivit mer medvetna om klimatförändringarna har trycket på förbättringar inom fönsterbranschen ökat avsevärt. Dubbelglasfönster har blivit standard för moderna hem och ger familjerna effektivare glasalternativ.

3-glasfönster är också möjliga att beställa här på Klar. Genom att välja 3-glas kommer du att se en ännu större ökning av energieffektiviteten. Våra fönster kan dessutom beställas med olika bonusmoduler som spaltventiler och solskyddsglas.

Att beställa skräddarsydda nya fönster har aldrig varit enklare.

Vårt uppdrag på Klar är att ge människor det enklaste sättet att uppgradera dina fönster och dörrar. Vårt mål är att förse dig med nya träfönster av bästa kvalitet som är skräddarsydda för ditt hem. Vi erbjuder dubbelglasade träfönster till ett överkomligt pris som du kan beställa hemifrån.

Du kan beställa skräddarsydda träfönster direkt från vår fabrik. När du beställer nya fönster från Klar skickas din beställning direkt till vår fabrik, där dina träfönster produceras exakt enligt dina mått. Du kan se alla våra olika typer av fönster, bläddra bland de olika alternativen och verkligen sätta dig in i de små detaljerna kring hur du vill att ditt hem ska se ut.

Att köpa nya fönster kan vara en tidskrävande process och det är inte något man gör snabbt. Det är trots allt ett av de större projekten inom hemrenovering som du kan göra, och därför vill vi att det ska bli en så avkopplande och inspirerande upplevelse som möjligt.

Det har aldrig varit så enkelt att anpassa och beställa fönster direkt till din adress som med vårt konfigurationsverktyg.

Billiga nya 3-glas fönster av högsta kvalitet.

Och du kanske tänker: "Hur är detta möjligt?". Jo, för att uttrycka det enkelt: Vi har optimerat processerna i vår fabrik minutiöst, för att både höja kvalitetsnivåerna till branschledande standarder samtidigt som vi behåller prisnivåerna så att varje hushåll kan få vackra fönster - oavsett om det är 2-glasfönster eller 3-glasfönster.

Det finns en mängd olika anledningar till hur vi kan leverera våra produkter till våra priser. Det viktigaste skälet är dock våra fabriksarbetare som är helt avgörande för Klar uppdrag. Utan vår otroliga och hårt arbetande produktionspersonal skulle vi inte ha mycket att visa upp.

Hur mycket kostar 3-glas fönster?

Priset på 3-glas fönster kan variera beroende på vilken typ av fönster du letar efter. På Klar hamnar vårt mest prisvärda 3-glasfönster på 730,82 SEK, medan våra Flaggfönster ligger på 3774,49 SEK. Priset är relativt till fönstrets dimensioner och material.

Trä är det mest prisvärda alternativet som erbjuds, medan vi alltid rekommenderar att du väljer en kombination av trä och aluminium för att öka effektiviteten och livslängden på dina fönster.

Om du är intresserad av prissättning kan du kontakta vår kundtjänst för en mer ingående förklaring.

Här har du våra fyra tips för att se till att du köper billiga fönster till högsta kvalitet.

Med vår konfigurator kan du skräddarsy din beställning efter exakt dina önskemål. Du kan se det exakta priset för dina fönster - och om du antingen lägger till eller tar bort ett val ändras priset i enlighet med detta för att återspegla ditt faktiska ordervärde. 

Vanliga frågor

Vad kostar nya fönster?

På Klar har vi startpriser från 587,73 SEK på fönster. Se priset för dina nya fönster med dina tillval i prisräknaren, direkt i shopen. Se fönster här.

Var köper man billiga fönster??

Du kan köpa billiga fönster på Klar, som har de billigaste priserna på marknaden för nya fönster. Välj mellan 9 typer och 99 varianter. Utgångspris från: 587,73 kr.

Hur mycket kostar det att byta ut fönster?

Du kan spara mycket pengar genom att mäta och installera dina fönster själv. På detta sätt håller du nere priset, speciellt om du köper fönster till ett lågt pris från Klar.

Hur mäter jag upp till nya fönster?

Svar: Du kan enkelt mäta upp till dina nya fönster på egen hand. Det kräver att du har papper, penna och en tumstock / måttband till hands. Läs vår guide för att mäta fönster.

Hur installerar jag nya fönster?

Att installera nya fönster är inte alls svårt, men det kräver lite tålamod. Om du vill installera dina fönster själv, läs vår guide för installation av fönster.

Behöver du hjälp?

Sammantaget finns det många fördelar med att investera i nya fönster för ditt hus och du kan anpassa dem till exakt din situation och dina behov. Priset beror på många faktorer, men en sak är säker - Klar kommer alltid att ligga i framkant för utvecklingen av billiga fönster av god kvalitet. Om du fortfarande känner dig tveksam eller har frågor, är du alltid välkommen att ringa vår kundtjänst som kommer kunna hjälpa dig med råd och vägledning.