Varför fönster från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Vi är stolta över vad vi gör!

Vi sätter stort värde på vårt arbete och det är viktigt för oss att uteslutande producera fönster och dörrar som lever upp till de strängaste kraven på marknaden.

FSC® är en internationell medlemsorganisation som sätter standarderna för ansvarsfullt skogsbruk och stöds av många olika instressenter.

Genom ett partnerskap med CO2 Neutral webbplats har vi gjort vår webbplats koldioxidneutral. Du kan därför surfa med rent samvete. Vi stöder finansieringen av globala projekt som syftar till att bygga förnybara energikällor runt om i världen.

Klarfönster är Trygg E-handel certifierat. Detta är din garanti för att du säkert kan handla dörrar och fönster hos oss. Certifieringen innebär att vi följer Trygg E-handelns krav på säker e-handel.

Beställ idag

Upp till 60% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 475 kr ink moms

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

018-800 81 38