60% REA! Slutar i
Casper image

Casper

  Author Photo
29.07.2024

Innehållsförteckning

Arrow icon related to the table of content

Casper är Head of Customer Acquisition, vilket innebär att han ser till att alla potentiella kunder kan hitta Klar när de letar efter en produkt. Casper har bott på Irland, i Finland och i Tyskland och har svart bälte i taekwondo.

Casper

Vad betyder Klar för dig?

Det betyder klarhet i en mycket svår process, att hjälpa oss att förstå något som ingen av oss har tänkt på, som vi behöver förstå i en situation som vi inte har varit i tidigare. Klarhet i en process som normalt inte har klarhet. Något som dörrar och fönster är en superkonservativ bransch som inte har förändrats på 100 år, där vi kommer in och är en frisk fläkt. 

Varför jobbar du på Klar? 

För att jag verkligen gillar att veta om saker som man normalt inte tänker på. Förutom att allt det kulturella är häftigt så är det viktigt att ha en bra arbetsplats, och mina arbetsuppgifter är häftiga och har inflytande. Här blir det påtagligt på ett gripbart sätt. Och så, naturligtvis, att alla är coola människor. 

Vad tror du gör att Klar sticker ut på marknaden? Vad är det som gör oss unika? 

Jag tycker att det finns ett väldigt tekniskt förhållningssätt till något som man normalt inte förknippar med det. När du har en osexig produkt, som dörrar och fönster, och sedan går in och gör allt annat runtomkring sexigt. Sedan finns det också en hängivenhet till att röra sig så snabbt som möjligt.    

Hur har Klar påverkat din inställning när det gäller att balansera pris och kvalitet? 

Att det inte är antingen eller, utan att man kan ha både och. Det finns många ställen där man lätt kan bli lurad, där man betalar mer för samma kvalitet. Vi känner alla igen det från till exempel handkrämer, som kommer från samma fabrik men där man betalar mer för det ena varumärket än det andra. Du gör det transparent var priset kommer ifrån och var kvaliteten kommer ifrån, så att du inte behöver kompromissa, du kan ha båda.

Vilken produkt är din favorit? 

Gårdsfönstren. De är så söta och har en så extremt nordisk estetik. Jag tycker bara att de är charmiga att titta på både på insidan och utsidan, och de är lätta att använda. 

Vad skulle du prioritera om du skulle köpa dörrar och fönster till ditt hem? 

Ventilation och isolering. Isolering eftersom jag har bott på Irland där de inte vet hur de ska isolera sina hem ordentligt, så man blir riktigt kall när det blir kallt. Och det är riktigt jobbigt när man inte kan ventilera ordentligt. Ljus är förmodligen den tredje prioriteringen, och det kan du fixa med några fina lampor. 

Vad gör Klar för att öka kundnöjdheten? 

När du har ett kundsupportteam sitter de vanligtvis för sig själva, ofta i större organisationer är de åtskilda från någon som jag. Det faktum att vi sitter på samma kontor och att jag kan höra vad kunderna ringer in och vad de behöver innebär att jag bättre kan förstå vad de letar efter. Det finns också en enorm ärlighet hos Klar som är svår att hitta någon annanstans. 

Hur tror du att Klar kommer att se ut i framtiden? 

Jag tror att vi expanderar branschen nu när vi har både persienner och myggnät. Att köpa persienner till sina fönster är också en fruktansvärd process. De saker till ditt hem som ska hålla länge ska vara så enkla som möjligt. Att göra det så enkelt som möjligt att skaffa fönster och allt som hör till borde vara lika enkelt som att gå till Ikea och köpa en soffa. 

Var ser du dig själv om 10 år? 

Privat, att vara en far. Njuter av livet med min son eller dotter. Professionellt, att växa tillsammans med Klar. Att åka över hela Europa och vara en del av den resan.