Fasta fönster

Fasta fönster är den perfekta lösningen till större fönsterpartier, där det önskas största möjliga ljusinsläpp och till låg kostnad utan krav på att kunna öppna fönstren. Känner du till att du kan använda fasta fönster som en del av inredningen? Vissa använder fasta fönster istället för en vägg, därför är ett fast fönster en mångsidig lösning. Fasta fönster kombineras ofta med andra fönstertyper och dörrar. Hos Klarfönster görs alla fönster av tåligt trä i egen fabrik - och fås med energieffektivt 3-lagers glas och spröjsar skyddande aluminium. Vi producerar fönster efter dina mått. Läs mer och hitta bra pris och erbjudanden här.

Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Vi sätter mer än 50 års erfarenhet inom branschen till ditt förfogande när vi ger dig råd och hjälper dig med allt från inspiration och mätning till beställning och montering. Om du letar efter nya fönster och dörrar, får du här fyra bra anledningar till att välja Klarfönster:

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

I denna video förklarar vi varför vi har ett rykte som ett företag som erbjuder bäst värde för pengarna på den danska fönstermarknaden. Hör mer om hur vi kan erbjuda våra kunder ett lågt pris, en hög kvalitet och blixtsnabba leveranstider på alla våra produkter.

10 Års Garanti

Klara Priser!

Snabb & flexibel leverans

Bara 5 veckor

Behöver du hjälp? Ring till oss

Behöver du hjälp? Ring till oss

0241-777700