55% rabatt + 25% rabatt på myggnät

Dreh/kipp altandörr

Klar's Dreh/kipp altandörrar är det perfekta sättet att förena inomhus- och utomhusutrymmen. Dessutom erbjuder altandörrar med tilt- och vridfunktion flera fördelar jämfört med dem som inte har det. Vi rekommenderar ej att kombinera vanliga dörrar med våra Dreh kipp dörrar. ✓ 12 års garanti på aluminiumklädda produkter och 7 års garanti på träprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planera & mäta
  1. Planera & mäta

Använd våra guider för antingen renovering eller nybyggnation

Se våra guider

2. Design & beställning
  1. Design & beställning

Använd vår konfigurator för att anpassa din produkt

3. Installera
  1. Installera

Gör det själv med vår guide eller få hjälp

Guide till installation

Förbättra ditt hem med Klars dreh/kipp altandörrar - funktionalitet, energieffektivitet och stil

Altandörrar med en dreh/kipp-funktion har flera fördelar jämfört med dörrar utan dreh/kipp-funktion. Med den smarta dreh/kipp-funktionen kan dörren öppnas inåt på samma sätt som ett fönster med dreh/kipp-funktion. Vippläget ger också möjlighet till kontinuerlig ventilation, även vid lätt regn, eftersom öppningen i vippläget begränsas till högst 10 cm, vilket gör det till ett säkert sätt att ventilera utan att vara hemma.

Hur fungerar dreh/kipp-dörrar

Det är faktiskt inte så komplicerat. Precis som alla andra dörrar består de av tre huvuddelar:

  1. Ramen, som är den del som installeras i väggen.

  2. Den rörliga delen kallas dörrblad,

  3. och de olika mekanismer som styr hur dörren öppnas och stängs..

Det som gör dreh/kipp-dörrar speciella är de speciella beslagen. När du vrider på handtaget sätts kugghjulen i rörelse och du kan välja mellan tre olika lägen:

  1. låst läge,

  2. lutat (kipp) läge,

3. och vrid (dreh) läge.

Det är lätt att stänga dörren! Det är bara att vrida handtaget nedåt och låsbultarna gör resten. Aktivera lutningsfunktionen genom att vrida handtaget uppåt, och för vridläge vrider du handtaget horisontellt. Det var allt, du vet nu hur man använder en dreh/kipp altandörr. Detta är idealt för de familjer med husdjur, till exempel hundar, som vill ventilera utan att behöva oroa sig för att deras lurviga vänner ska rymma.

Utforma en dörr som matchar ditt hems estetik

Du kan välja mellan glasrutor som är uppdelade i ett antal mindre rutor eller som består av två stora rutor eller kombinera glasrutor och paneler för att få ett unikt utseende. Att välja rätt dörr till ditt hem beror på stilen på ditt hus. Du kan välja mellan den traditionella stilen med flera mindre rutor, den moderna stilen med två stora rutor eller en unik kombination av glas och spröjs för att komplettera ditt hem med just den stil du vill ha. Valet beror i slutändan på dina personliga preferenser.

Få ut det mesta av din nya dörr

Våra anpassningsbara altandörrar erbjuder inte bara ett stort antal designalternativ så att du kan välja den perfekta passformen för ditt hem, utan du kan också välja mellan ett stort antal tekniska specifikationer. Aluminiumbeklädnad och 3-glas är två av dem. Dörrar med aluminiumbeklädnad, så kallade trä/aluminium-dörrar, är tillverkade med ett skyddande lager av aluminium ovanpå träinteriören, vilket ger utmärkt hållbarhet och skydd mot väder och vind. Och för att säkerställa optimal isolering och energieffektivitet kan du välja vårt energieffektiva 3-glas, vilket hjälper att spara pengar och hålla nere värmekostnaderna.

Förbättra ditt hem och ta naturen närmare dig med Klars dreh/kipp altandörrar. Lär dina barn om fåglarna som besöker din trädgård och titta på dem när de äter vid fågelholken. Ingen möbel kan ge dig vackrare färger än naturens egna. Skaffa dina dreh/kipp altandörrar idag och öppna upp ditt hem för naturen utanför för att skapa en avslappnad vacker miljö även inomhus.

Oavsett om du njuter av värmen inomhus när de första snöflingorna faller eller tar in solnedgången genom stora glasrutor ger dessa altandörrar en vacker utsikt och en energieffektiv lösning som sparar pengar på värmekostnaderna.

Customer service person
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Kontakta ossBlue Phone Icon