55% rabatt + 25% rabatt på myggnät
1. Planera & mäta
  1. Planera & mäta

Använd våra guider för antingen renovering eller nybyggnation

Se våra guider

2. Design & beställning
  1. Design & beställning

Använd vår konfigurator för att anpassa din produkt

3. Installera
  1. Installera

Gör det själv med vår guide eller få hjälp

Guide till installation

Kombinationsfönster är för dig som vill ha det bästa.

Som namnet antyder är detta en kombination av olika fönsterlösningar, som ger dig det bästa av några av de mest populära fönstervarianterna på marknaden. Kombinationen av fasta ramar och topphängda fönster är en av de mest använda. Här kan en del av fönsterpartiet öppnas som ett toppstyrt fönster, medan det fasta fönsterpartiet optimerar ljusinsläppet. Detta kan göras som en enhetlig fönsterlösning i fasaden eller i hemmets uterum. Med andra ord består kombinationsfönster av en del som är avsedd att öppnas och en annan som inte kan öppnas, men som i sin tur med sin smala profil ser till att så mycket ljus som möjligt kommer in i hemmet.

Som alltid är det viktigt att välja rätt fönster för ditt hem ur arkitektonisk synvinkel. Om du renoverar är det alltid en bra idé att titta på de fönster som ditt hus eller din lägenhet har, eftersom det oftast är bättre att återskapa detta utseende. Kombinationsfönster är ett självklart val för hus som byggdes på 1970-talet och för nybyggen där du inte vill kompromissa med vare sig praktiska eller visuella fördelar.

Kombinationsfönster finns med aluminium- och träramar. Med trä/aluminium får du garanterar minimalt yttre underhåll eftersom aluminiumet är både väderbeständigt och hållbart. Samtidigt får du en vacker och naturlig trädesign på insidan, och kombinationen av en fönstertyp som är användbar i vardagen - såväl som på lång sikt. Det estetiskt tilltalande uttrycket har gjort kombinationsfönstret väldigt populärt. Naturligtvis kan du också välja ett fönster av furu, vilket är en klassisk och säker lösning som ger dig en billigare lösning.     

Om du letar efter en enkel, funktionell och mångsidig lösning som kan anpassas på många olika sätt, behöver du inte leta längre. Klar-kombinationsfönstret finns i 14 olika varianter, som alla kan skräddarsys för att passa perfekt till ditt hem. Om du till exempel vill ge ditt vitmålade hem ett extra lyft är färgen på fönstret ofta en bra utgångspunkt. Om du väljer ett fönster i en mörk färg kommer det att verka större och få ditt hem att sticka ut, eftersom de allra flesta väljer traditionella vita ramar. Med svarta fönsterkarmar kan du alltså skapa ett unikt utseende när du tittar på hemmet från utsidan och få in så mycket ljus som möjligt i vardagsrummet, barnrummet, köket osv.

Kombinationsfönstret kan beskrivas som en utmärkt två-i-ett-lösning, som med sin fasta fönsterkarm och öppningsfunktion skiljer sig från många andra fönsterlösningar. Med kombinationsfönster får du en modern lösning som passar de allra flesta bostäder. Men om du är osäker på om detta fönsterformat är rätt för ditt hem, tveka inte att kontakta oss.

Customer service person
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Kontakta ossBlue Phone Icon