Kombinationsfönster

Skräddarsy ditt kombinationsfönster med oss på Klarfönster. Välj ett träfönster eller ett kombinerat träfönster med aluminumutsida. Fönstret måttanpassas efter dina önskemål och givetvis väljer du färg på egen hand. Våra kombinationsfönster finns i 2- och 3-glas med u-värde på 1,1 respektive låga 0,7. Kombinationsfönster är en flexibel lösning - och vi garanterar fönster av hög kvalitet från vår egen fabrik. Nedan hittar du vårt sortiment - beställ idag!

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordrar ✓ Trygg E-handel

Varför Kombinationsfönster från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag

Upp till 45% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 549 kr ink moms

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

018-800 81 38