55% rabatt + 25% rabatt på myggnät

KlarFönster Kundservice – Enkel och tillgänglig kontakt


Kontaktformulär

Om du kontaktar oss angående en reklamation bör du fylla i detta formulär.

Phone
Customer services cover Klar image
Välkommen 👋 vad kan vi hjälpa dig med?
Vi finns här för att hjälpa dig!

Om det handlar om en reklamation bör du alltid fylla i detta formulär.

Öppettider för kundtjänst: Måndag till torsdag 8.00-16.00. Fredag ​​8:00-15:00. Stängt på helgdagar.

E-post: hej@klarhome.se

Telefon: 018-800 81 38

Vi kommer att svara så snabbt som möjligt, men senast inom 5 dagar.


Vi är redo att hjälpa dig!

De flesta upplever kanske bara en eller två gånger i livet att de behöver investera i nya fönster och dörrar så det är ofta ett stort beslut att fatta. Därför står vi alltid redo att hjälpa dig – med vägledning, goda råd, information – ja, helt enkelt med svar på alla de frågor som kan uppstå under processen. Tveka därför inte med att kontakta oss – alla frågor är relevanta.

Namir

Kundservice

Line

Kundservice

FAQ

Här hittar du svar på vanliga frågor.

Eftersom alla våra produkter produceras efter specialmått så har vi varit tvungna att göra vissa begränsningar, för att kunna säkerställa snabba leveranser. Därför är det tyvärr inte möjligt att beställa i andra mått än vad som är möjligt i webbshoppen.

Klar erbjuder inte mätning eller montage. Här kan du läsa om vår guide för uppmätning mät upp fönster och dörrar och här kan du läsa vår installations guide installation av fönster och dörrar.

För att ta reda på vad din order kommer att kosta så väljer du de produkter du önskar, fyller i mått och vilka tillbehör eller typ av glas du vill ha, direkt i webbshoppen. Priset ser du direkt bredvid produkten. Önskar du flera enheter rekommenderar vi dig att lägga alla enheterna med rätt mått och funktionalitet i varukorgen, där kan du se priset för hela din beställning, inklusive rabatter.

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda andra färger än de som finns valbara på hemsidan.

Klar lämnar 12 års garanti för aluminiumklädda produkter och 7 års garanti för träprodukter på defekta varor, förutsatt att elementen är installerade enligt våra installationsanvisningar och att installation och vädertätningar har utförts korrekt.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
2.443 kr
 1.100 kr55%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
9.480 kr
 4.740 kr50%
Köp Dörr