Kompositdörr

Köp din nästa högkvalitativa kompositdörr till ett lågt pris; Klar är 100 % digital med få mellanhänder så att du kan få det bästa priset.

✓ 12 års garanti på aluminiumklädda produkter och 7 års garanti på träprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planera & mäta
  1. Planera & mäta

Använd våra guider för antingen renovering eller nybyggnation

Se våra guider

2. Design & beställning
  1. Design & beställning

Använd vår konfigurator för att anpassa din produkt

3. Installera
  1. Installera

Gör det själv med vår guide eller få hjälp

Guide till installation

Kompositdörrar till ditt hem, uthus eller garage

Klars kompositdörrar är hållbara, säkra ytterdörrar som kräver lite underhåll. Kombinationen av hårdpapp och isolering ger överlägsen styrka och isolering jämfört med traditionella trädörrar – din nya kompositdörr med anti-fukt HDF (High-Density Fiberboard) och extra isolering kommer definitivt att förbätta ditt hem.

Säker och isolerande

Klars kompositdörrar har ett gratis säkerhetspaket som inkluderar ett 3-punkts låssystem, vilket säkerställer att ditt hem är säkert och tryggt. Den extra isoleringen i dörren hjälper också till att hålla ditt hem varmt och energieffektivt, vilket sparar pengar på energiräkningen.

Lågt underhåll

Hårdskivorna på Klar kompositdörrar är resistenta mot bucklor och väderskador, så du kan vara säker på att din dörr kommer att se bra ut i många år framöver. Hos Klar är vi så säkra på kvaliteten av våra kompositdörrar att vi erbjuder upp till 12 års garanti, så du kan vara säker på att det kommer att vara värt investeringen.

Anpassade dörrar

Alla ska kunna leva väl. Med hjälp av vår designer kan du göra en skräddarsydd kompositdörr som passar just dina behov. Dessutom hjälper våra frekventa webbrabatter dig att spara pengar medan du förbättrar ditt hem.

Välj din färg

Välj mellan det klassiska vita, det orädda svarta eller det trendiga antracitgråa.

Vanliga frågor

Vad är kompositdörrar gjorda av?

Klar tillverkar kompositdörrar av en kombination av hårdpapp (HDF), isolering och aluminium med dörrkarm i trä.

Vad är en kompositdörr?

En kompositdörr är en typ av ytterdörr gjord av en kombination av material för att skapa en starkare, mer hållbar och energieffektiv dörr än traditionella trädörrar.

Customer service person
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Kontakta ossBlue Phone Icon