Dubbla altandörrar släpper in det efterlängtade ljuset under både sommar- och vintermånaderna i svenska hem. Dubbla altandörrarna skapar rymd, ljus och en finare utsikt. Öppna upp och släpp in dofterna från trädgården, så att de sprider sig inomhus, och förlänger sommaren.

Kärt barn har många namn: altandörr, terassdörr, balkongdörr, fönsterdörr eller glasdörr, namnen är många men syftet detsamma. Att öppna upp hemmet, få in mer ljus, utsikt och förbinda innemiljön med dina uterum och trädgård.

Och här kan vi på Klar hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av dubbla danskdesignade altandörrar av hög kvalitet till rätt pris. Helt enkelt du får mer för dina pengar då vår kvalitet är hög, men priserna låga. Alla våra dubbla altandörrar är vackert designade, med fokus på rätt detaljer som snygga handtag och fin spröjs, låga u-värden och bra energiisolering. I vårt sortiment ingår både enkla och dubbla altandörrar, pardörrar helt av glas eller parfönsterdörrar som vissa av våra kunder skulle kalla dem.

Våra dubbla altandörrar kommer helglasade i 2- eller 3-glas med låga u-värden. Och du kan välja mellan två till tio glasrutor eller en fönsterdörr med bröstning. Givetvis kan du också beställa till ett sidoljus om du vill. Våra altan- och fönsterdörrar kommer med eller utan spröjs, så att du kan få dem precis som du vill ha dem. Alla våra helglasade fönsterdörrar levereras med härdat glas, även kallat säkerhetsglas. 

Måttanpassade dubbla altandörrar med många val 

Hos oss måttbeställer och måttanpassar du dina egna dubbla altandörrar och kan välja färg, handtag, fönstertyp och om det ska vara trä eller dörrar av trä/aluminium. Våra kromade handtag till dubbla altandörrarna och balkongdörrarna är av hög kvalitet och håller många år fram i tiden.

Väljer du en helglasad altandörr är det viktigt att det är härdat glas, för att följa Boverkets byggregler om personskydd. Det innebär att glasytor som sitter lägre än 60 cm ovan golv invändigt eller utvändigt måsta ha säkerhetsglas, dvs härdat glas.

Oavsett så släpper våra dubbla balkong- och dubbla altandörrar igenom det härliga morgonljuset och kvällssolen så att det blir en förlängning av din utemiljö men också isolerar och värmer under vintern.

Våra prisvärda fönsterdörrar är producerade i Europa av långsamt växande kvalitets furu genom en ansvarsfull produktion. Alla dörrarna är CE-märkta och våra leverantörer är FSC® märkta och står för ett ansvarsfullt skogsbruk

Snabb leverans 

Vi levererar våra fönster- och dubbla altandörrar snabbt, direkt till dig från vår egen fabrik. Med våra dubbla altandörrar får du mycket för pengarna. Vissa skulle säga att de är billiga. En bra tolkning, men vi ser det som att vi satt rätt pris från start helt enkelt.. Beställ idag!

Visste du förresten att vi också säljer vanliga ytterdörrar och sidoljus? Surfa in och kolla på vårt sortiment idag!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar nya dubbla altandörrar?
Se priset på dina nya dubbla altandörrar med dina alternativ i priskalkylatorn direkt i webbshoppen. 

Hur mycket kostar det att byta ut en dubbel altandörr?
Du kan spara mycket pengar genom att mäta och montera din nya dubbla altandörr själv. På så sätt kan du hålla priset nere, särskilt om du köper billiga altandörrar från Klar.

Hur mäter jag en ny dubbel altandörr?
Du måste mäta din nya dubbla altandörr själv. Detta kräver att du har papper, penna och en tumstock/måttband till hands. Läs vår guide för att mäta altandörrar.

Hur installerar jag en ny altandörr?
Att installera en ny dubbel altandörr är inte alls svårt, men det kräver lite tålamod. Om du vill installera din altandörr själv kan du läsa vår guide för installation av altandörrar.