Sidohängda fönster

Ge ditt hem ett minimaliskt utseende med våra sidohängda och mycket prisvärda fönster som är byggda av långsamt växande furu av högsta kvalitet och kommer från FSC-certifierade leverantörer. Nedan hittar du hela vårt sortiment av sidohänga fönster. Hör av dig till vår kundsupport om du har frågor eller funderingar!

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +35.000 ordrar ✓ Trygg E-handel

Varför Sidohängda Fönster från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag!

Upp till 40% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 469 kr ink moms

Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag: 09:30 - 15:00. Torsdag 10.00 - 14.00

Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag: 09:30 - 15:00. Torsdag 10.00 - 14.00

018-800 81 38