Sidohängda fönster

Ge ditt hem ett minimaliskt utseende med våra sidohängda fönster. Vi producerar billiga fönster i kvalitetsträ, och har fokus på lågenergiglas med flera lager. Hos Klarfönster erbjuder vi olika varianter av sidohängda fönster. Välj själv antal rutor och bågar, specifika mått, och om det skall vara trä eller en kombination av trä och aluminium. Köp hos oss och unvik dyra mellanhänder - fönstrena görs i solid och hållbar kvalitet och levereras direkt från vår fabrik. Beräkna enkelt priset på ditt nya sidohängda fönster här.

Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Vi sätter mer än 50 års erfarenhet inom branschen till ditt förfogande när vi ger dig råd och hjälper dig med allt från inspiration och mätning till beställning och montering. Om du letar efter nya fönster och dörrar, får du här fyra bra anledningar till att välja Klarfönster:

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

I denna video förklarar vi varför vi har ett rykte som ett företag som erbjuder bäst värde för pengarna på den danska fönstermarknaden. Hör mer om hur vi kan erbjuda våra kunder ett lågt pris, en hög kvalitet och blixtsnabba leveranstider på alla våra produkter.

10 Års Garanti

Klara Priser!

Snabb & flexibel leverans

Bara 5 veckor

Behöver du hjälp? Ring till oss

Behöver du hjälp? Ring till oss

0241-777700