Vridfönster

På Vridfönster som är högre än 60 cm finns alternativet Vridfönster 180°. Ett vridfönster, öppnas utåt i underkant och kan snurras 170 grader så att utsidan kommer inåt, vilket förenklar fönsterputsning. Vid gångjärns valet toppstyrt, kan fönstret inte vändas runt. På vridfönster med toppstyrning kan fönstret öppnas mellan 50-66°, beroende på fönstrets storlek. Hos Klarfönster erbjuder vi båda dessa klassiska fönster, måttanpassade efter dina behov, till rätt pris med hög kvalitet. Våra vridfönster kommer med 2- och 3-glasfönster, låga u-värden och finns som träfönster eller trä med aluminiumutsida. Nedan hittar du hela vårt sortiment av toppstyrt- och vridfönster. 

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordrar ✓ Trygg E-handel

Varför Vridfönster från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag

Upp till 45% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 549 kr ink moms

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

018-800 81 38