Vridfönster

Med ett vridfönster får du goda ventilationsmöjligheter och en enkel användning. Hos Klarfönster erbjuder vi klassiska vridfönster producerat efter dina behov. Noga utvalda kvalitetsmaterial gör våra fönster långtidshållbara och robusta i det svenska klimatet. Alla modeller fås i olika höjd, bredd samt antal bågar och rutor. De populära vridföntren passar särskilt bra till sov- och badrum, där man behöver bra ventilation och styrning med handtag.

Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Vi sätter mer än 50 års erfarenhet inom branschen till ditt förfogande när vi ger dig råd och hjälper dig med allt från inspiration och mätning till beställning och montering. Om du letar efter nya fönster och dörrar, får du här fyra bra anledningar till att välja Klarfönster:

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

I denna video förklarar vi varför vi har ett rykte som ett företag som erbjuder bäst värde för pengarna på den danska fönstermarknaden. Hör mer om hur vi kan erbjuda våra kunder ett lågt pris, en hög kvalitet och blixtsnabba leveranstider på alla våra produkter.

10 Års Garanti

Klara Priser!

Snabb & flexibel leverans

Bara 5 veckor

Behöver du hjälp? Ring till oss

Behöver du hjälp? Ring till oss

0241-777700