Dubbel ytterdörr

Slipp bekymret med brist på bredd när du vill få in möbler och annat in i huset med dubbla ytterdörrar. Vi har ett stort urval av dubbla ytterdörrar med eller utan glas, i hög kvalitet, som måttanpassas efter dina behov, och anpassas efter din plånbok. Trots våra låga och billiga priser kompromissar vi inte med säkerhet och tålighet. Föreställ dig en solid ytterdörr med ett skyddande lager av aluminium som ökar hållbarhet och isoleringsförmåga. Beställ din nya ytterdörr här och få den levererad direkt från vår fabrik. Beställer du dessutom montering från oss betalar du först är din ytterdörr är på plats. 

Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser, fönster och kvalitetsmontage av danskdesignade fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla måttanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop eller kontakta oss för ett hembesök. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, hållbar grön produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Spara 30%

Webbrabatt

Från några få klick till leverans om några veckor!

Skeppas direkt från vår högteknologiska fabrik

Behöver du hjälp? Ring till oss måndag - fredag kl. 09:30 - 15:00

Behöver du hjälp? Ring till oss måndag - fredag kl. 09:30 - 15:00

+46 188 008 138