Rean fortsätter! Upp till 55% rabatt

Den stora fördelen med en dubbel ytterdörr är att den öppnar upp ditt hem och gör ingången till ditt hem mer exklusiv och luftig på samma gång. Med en ny dubbel ytterdörr kan du med relativt små medel åstadkomma en iögonfallande förbättring som ger ett vackert och inbjudande intryck av ditt hem.

Samtidigt har den större dörren den rent praktiska funktionen att den gör det lättare att bära in möbler, barnvagnar eller shoppingpåsar i huset.

Förutom de stilistiska förbättringarna får du ofta också en säkerhetsförbättring när du byter ut en äldre parytterdörr eller väljer en dubbel ytterdörr från Klar för ditt nybygge. Våra dörrar är robusta, vilket delvis är ett resultat av den noggrant utvalda estniska tallen, liksom glaset, som är av högsta kvalitet eftersom det tillverkas av den välkända franska tillverkaren Saint-Gobain.

Varför välja en dubbel ytterdörr?

Alla har olika överväganden innan de väljer rätt dörr, eftersom många saker spelar roll för att göra det mest optimala valet. Om du väljer en solid ytterdörr kan du försäkra dig om att den kommer att vara en fixtur i många år framöver. Med upp till 12-års garanti kan du räkna med att dörren kommer att fungera långt in i framtiden, trots väder och vind och trots att den då och då får lite tuffare behandling - i form av några hårda stängningar.

Du kan också sova gott om natten när du vet att låsen i våra dubbla ytterdörrar kommer från svenska Assa Abloy, som bland annat äger danska Ruko. Dessutom arbetar vi med fyra ledande danska tillverkare av beslag och handtag - Habo, IPA, PN och Mila beslag - som tillsammans ger en oöverträffad soliditet och gör den dubbla ytterdörren extra tålig.

Fördelarna med en ny dubbel ytterdörr

Fördelarna med att installera en ny dubbel ytterdörr är också en energibesparing. Till skillnad från den gamla, läckande dörren, där kall luft sipprar in vid tröskeln och orsakar drag, tillverkas våra parytterdörrar med stor precision av de ovan nämnda utvalda materialen, vilket gör dem välisolerade. Genom att välja 3-glas i din nya parytterdörr kan du ökan ytterdörrens isolering prestanda ytterligare, vilket bidrar till energibesparingar.

Dubbel ytterdörren är alltså ett smidigt sätt att spara energi och samtidigt göra en insats för miljön och klimatet. Genom att minska värme utsläppen sänker du kostnaden för ditt hem, och den nya dubbla ytterdörren är därför en bra investering. Eftersom en förbättrad värmeräkning kommer att märkas i ekonomin. Det är ingen tillfällighet att världens modernaste huskonstruktioner, inklusive de extremt energieffektiva passivhusen, har energibesparande dörrar.

Det bästa av allt är att du får alla fördelarna med dubbla dörrar, inklusive ökat ljusinsläpp och funktionalitet, utan att behöva kompromissa med designen.

Hos Klar kan du välja mellan 15 olika varianter av dubbla ytterdörrar, inklusive dörrar med mellan 2 och 16 rutor och 2 till 12 fyllningar. Möjligheterna att anpassa din nya parytterdörr är därför oändliga och omfattar allt från individuella färg- och materialval till öppningsriktning, glastyp m.m. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.