Dubbel ytterdörr

Pardörrar, Parytterdörrar och Dubbel Ytterdörr - Alla tre namnen beskriver samma typ av dörr, nämligen en dubbeldörr. Om du vill ha en fantastisk entré, med extra ljusinsläpp och en välkomnande atmosfär är pardörren en bra lösning. Välj en solid parytterdörr med ett skyddande lager av aluminium som ger dig en snygg och nästintill underhållsfri dörr. Beställ din nya dubbel ytterdörr här och få den levererad direkt från vår fabrik.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordrar ✓ Trygg E-handel

Varför Dubbla ytterdörrar från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag

Upp till 50% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 549 kr ink moms

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

018-800 81 38