Välkommen till Klar


Med Klar får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Med över 50 års erfarenhet erbjuder vi dansk kvalitetsdesign, grön produktion och snabba leveranser. Allt till ett lågt pris och 10-års garanti. Bättre kan det inte bli!

Hos oss hittar du marknadens största sortiment av danskdesignade fönster och dörrar - alla byggda av långsamt växande furuvirke utan kvistar från FSC-certifierade leverantörer. Vi satsar på ansvarsbar produktion och alla våra produkter är CE-märkta. Våra fönster är producerade i vår egen fabrik som vi öppnade 2014. Här producerar vi uteslutande våra fönster och dörrar till den danska, norska, brittiska och svenska marknaden.

På Klar sätter vi alltid en personlig prägel på våra kunders förfrågningar, trots att vi är ett företag i stor utveckling. Transparens är en faktor vi värnar om, eftersom vi på Klar är övertygade om att öppenhet leder till bra resultat. Inga fördyrande mellanled, inga dolda avgifter – det enda vi vill är att leverera det bästa av det bästa – direkt från fabriken hem till dig.

Vill du veta mer? Bra! 

Vår vision

Klars vision är att bevisa att alla kan beställa fönster och dörrar online. Vår användarvänliga hemsida hjälper kunden att beställa fönster och dörrar med tydliga priser. 

Vår gröna produktion

Vårt kvalitetsträ kommer från estländskt långsamt växande furu. Det är av hög kvalitet och används i all vår produktion - från FSC-certifierade leverantörer, och självklart håller alla våra andra material samma höga kvalitet. Dina nya fönster och dörrar från Klar ska ju finnas i ditt hus under flera generationer.

block image
Vi finns här för att hjälpa dig!
Kontakta oss idag!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster
Från 
1.803,62 kr
 991,99 kr
45%
Köp Fönster
Dörr
Från 
8.448,53 kr
 4.646,69 kr
45%
Köp Dörr