Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Med över 50 års erfarenhet erbjuder vi dansk kvalitetsdesign, grön produktion och snabba leveranser. Allt till ett lågt pris och 10-års garanti. Bättre kan det inte bli!

Hos oss hittar du marknadens största sortiment av danskdesignade fönster och dörrar - alla byggda av långsamt växande furuvirke utan kvistar från FSC-certifierade leverantörer. Vi satsar på ansvarsbar produktion och alla våra produkter är CE-märkta. Våra fönster är producerade i vår egen fabrik som vi öppnade 2014. Här producerar vi uteslutande våra fönster och dörrar till den danska, norska, brittiska och svenska marknaden.

På Klarfönster sätter vi alltid en personlig prägel på våra kunders förfrågningar, trots att vi är ett företag i stor utveckling. Transparens är en faktor vi värnar om, eftersom vi på Klarfönster är övertygade om att öppenhet leder till bra resultat. Inga fördyrande mellanled, inga dolda avgifter – det enda vi vill är att leverera det bästa av det bästa – direkt från fabriken hem till dig.

Vill du veta mer? Bra! 

WEBBSHOP Fönster  WEBBSHOP dörrar

 

Kort om oss på Klarfönster

1Vi hjälper med dörr- och fönsterbyte
Klarfönster gör det enkelt att byta fönster och dörrar. Du undgår dyra mellanled. Hos Klarfönster finns allt samlat under ett tak, allt för att göra det enklare för dig! 
2Vår vision

Klarfönsters vision är att bevisa att alla kan beställa fönster och dörrar online. Vår användarvänliga hemsida hjälper kunden att beställa fönster och dörrar med tydliga priser. 

3Vår gröna produktion

Vårt kvalitetsträ kommer från estländskt långsamt växande furu. Det är av hög kvalitet och används i all vår produktion - från FSC-certifierade leverantörer, och självklart håller alla våra andra material samma höga kvalitet. Dina nya fönster och dörrar från Klarfönster ska ju finnas i ditt hus under flera generationer.

4Våra värderingar

På Klarfönster ser vi till att alltid vara uppdaterade - och vi sätter alltid en personlig prägel på våra kunders förfrågningar, trots att vi är ett företag som utvecklas snabbt. Transparens är en faktor vi värnar om, eftersom vi på Klarfönster är övertygade om att öppenhet leder till bättre resultat. Inga fördyrande mellanled, inga dolda avgifter – det enda vi vill är att leverera de bästa fönster och dörrar som vi kan – direkt från fabriken hem till dig. Vi utvecklar ständigt, och därför ser vi vår e-handelsplattform som ett konstant pågående arbete. Det betyder att vi strävar efter att hela tiden utveckla och hitta nya alternativ som gör våra kunders, era liv enklare.

Vi nämner också ofta att vår personal är det värdefullaste vi har - vi tror nämligen på att glada och välinformerade medarbetare leder till ett väl utfört arbete.

5

Vi finns i Danmark, Sverige, Norge och England 

Hos Klarfönster är visionen KLAR – vi är till för våra kunder! Därför ingår Klarfönster i en större koncern där vi har etablerade systerbolag i Danmark – Klarvinduer, Norge – Klarvinduer och Klarwindows i England. Vill du besöka deras sajter hittar du dem nedan samt snabblänkar till våra mest populära produkter.

Danmark Norge England

Vinduer

Døre

Vinduer

Dører

Windows

Doors

Kontakta oss idag!

leverans-klar-fonster-snabb.jpg

Du kan kontakta oss på flera sätt. Oavsett hur du gör det så strävar vi efter att ge dig svar så fort som möjligt när vi fått in din förfrågan, allra senast vardagen efter! Du kan också kontakta oss genom att klicka på knappen till höger här på sidan och skicka in din fråga till [email protected]  Vår kundservice skickar dig sitt svar till dig så fort som möjligt.