-60% REA

Om Klar Fönster: Högkvalitativa fönster och service


Med Klar får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Med över 50 års erfarenhet erbjuder vi dansk kvalitetsdesign, grön produktion och snabba leveranser. Allt till ett lågt pris och upp till 12-års garanti. Bättre kan det inte bli!

Hos oss hittar du marknadens största sortiment av danskdesignade fönster och dörrar - alla byggda av långsamt växande furuvirke utan kvistar från FSC-certifierade leverantörer. Vi satsar på ansvarsfull produktion och alla våra produkter är CE-märkta. Våra fönster är producerade i vår egen fabrik som vi öppnade 2014. Här producerar vi uteslutande våra fönster och dörrar till den danska, norska, brittiska och svenska marknaden.

På Klar sätter vi alltid en personlig prägel på våra kunders förfrågningar, trots att vi är ett företag i stor utveckling. Transparens är en faktor vi värnar om, eftersom vi på Klar är övertygade om att öppenhet leder till bra resultat. Inga fördyrande mellanled, inga dolda avgifter – det enda vi vill är att leverera det bästa av det bästa – direkt från fabriken hem till dig.

Vill du veta mer? Bra! 

Klarfönsters 4 grundläggande principer

1. Hållbar kvalitet
2. Bra Hantverk. Precision av robotar.
3. Gjord för ditt hem. Nära ditt hem.
4. Hållbarhet i vårt DNA

Princip 1: Hållbar kvalitet

Hållbar kvalitet är en självklarhet i vår fabrik. Varje fönster och dörr är minutiöst skapad, vilket resulterar i oöverträffad hållbarhet.

Vi är stolta över att samarbeta med branschexperter som Assa Abloy och Saint Gobaine som är hörnstenar i den hållbarhet som definierar Klar.

Den 12-åriga garanti vi erbjuder är en utmärkelse som visar vårt engagemang för att sätta branschstandarder och vår gemenskap med 50.000 nöjda kunder och ett Trustpilot-betyg på 4,3, berättelserna om tillfredsställelse är vår största bekräftelse

Princip 2: Bra Hantverk. Precision av robotar.

På Klar tillverkas våra fönster och dörrar av över 70 par skickliga händer i våra egna fabriker, vilket garanterar noggrann uppmärksamhet på detaljer och en unik själ i varje produkt.

Vi blandar mänskligt hantverk med den senaste tekniken och använder automatiserade maskiner för exakta uppgifter, vilket garanterar perfekt anpassning av varje komponent.

Till skillnad från andra företag tillverkar vår fabrik uteslutande Klar-produkter, optimerar varje process och eliminerar onödiga steg för att sänka kostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten. Det som särskiljer oss är vårt engagemang för skräddarsydda produkter som tillverkas på beställning.

Med oss väljer du en personlig lösning som är skräddarsydd efter dina specifikationer och som återspeglar din unika stil och dina behov. Klar-produkterna förfinas i vår egen fabrik, där vi kombinerar kundanpassning, innovation och kvalitetskontroll

Princip 3: Gjord för ditt hem. Nära ditt hem.

Vi värnar om vårt lokala hantverk och vår lokala design. Våra produkter tillverkas i Europa av hantverkare som förstår lokala behov och väderförhållanden.

Skandinaviska designprinciper, kända för enkelhet, elegans och funktionalitet, säkerställer att våra fönster och dörrar är perfekt lämpade för att stå emot väder och vind.

Vi är stolta över att köpa lokalt, plantera ett nytt träd för varje träd som fälls och stödja vårt samhälle genom att producera nära de platser där våra produkter säljs.

Princip 4: Hållbarhet i vårt DNA

Detta understryker vårt engagemang för miljöansvar. Vi förkastar överproduktion och anammar en beställningsmodell som minskar avfallet och säkerställer ett ändamålsenligt hantverk. Vår användning av långsamt odlad, ansvarsfullt anskaffad furu återspeglar hållbarhet från råmaterialets början.

Energieffektivitet är av största vikt och våra fönster har ett U-värde på 0,79, vilket minimerar värmeförluster, minskar energiförbrukningen och bidrar till en grönare framtid.

Även vår närvaro på nätet ligger i linje med vårt engagemang, vilket framgår av vår CO2-neutrala webbplats, som visar vårt engagemang för ett positivt digitalt fotavtryck.

Customer services cover Klar image
Vi finns här för att hjälpa dig!
Kontakta oss idag!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
2.314 kr
 926 kr60%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
11.078 kr
 4.431 kr60%
Köp Dörr