Vi etablerade Klarfönster med en egen fabrik i Estland år 2014. Där producerar vi uteslutande kvalitetsfönster och -dörrar till den danska, brittiskt och svenska marknaden. Till skillnad från andra producenter når vi ut till Klarfönsters kunder genom en unik, prisbelönt webbplattform som både sparar kundens tid och pengar genom direkt onlineköp av nya fönster och dörrar. Klarfönster har bland annat vunnit The Silver Egg på The Golden Egg Award-utdelningen i Estland.

SHOP Fönster  SHOP dörrar

1Få hjälp av oss
Klarfönster hjälper alla som står inför en beställning av nya fönster och dörrar. Via vårt bokningssystem kan du beställa allt från A till Ö och undgå dyra mellanled - det gäller även monteringen. Hos Klarfönster finns allt samlat under ett tak, och beställningsmodulen är online - det är helt unikt! 
2Visionen

Klarfönsters vision är att bevisa att alla kan förstå fönster och dörrar online. Vår användarvänliga hemsida hjälper kunden med att sammanställa sina produkter med priser, individuellt så att de passar helt perfekt för den enskildes behov. Det är möjligt eftersom vi erbjuder professionell vägledning via Hemsupporten när kunden behöver det.

3Varför Estland?

Klarfönsters grundare kommer från Estland, vilket var en av anledningarna till att vi etablerade vår fabrik där. Vår fabrik befinner sig i Tartu, Estlands näst största stad. Vi strävar efter att representera en nordisk, digital och progressiv verksamhetskultur, och Tartu är en kulturrik stad som ofta omtalas som landets intellektuella centrum på grund av att det är här landets äldsta och mest kända universitet ligger, The University of Tartu. Dessutom är Tartu känd för - förutom sin naturskönhet och vackra arkitektur - att vara den estländska stad där flest nystartade företag etableras.

Vi använder endast estländsk långsamt växande Furu av högsta kvalitet i vår produktion - från FSC-certifierade leverantörer, och självklart håller alla våra andra material samma höga kvalitet. Dina nya fönster och dörrar från Klarfönster ska ju finnas i ditt hus under flera generationer.

4Våra värderingar

På Klarfönster ser vi till att alltid vara uppdaterade - och vi sätter alltid en personlig prägel på våra kunders förfrågningar, trots att vi är ett företag i stor utveckling. Transparens är en faktor vi värnar om, eftersom vi på Klarfönster är övertygade om att transparens och öppenhet leder till bra resultat. Inga fördyrande mellanled, inga dolda avgifter – det enda vi vill är att leverera det bästa av det bästa – direkt från fabriken hem till dig. Vi utvecklar oss hela tiden, och därför ser vi vår e-handelsplattform som ett konstant pågående arbete. Det betyder att vi strävar efter att hela tiden utveckla och hitta nya alternativ som gör våra kunders, era liv enklare.

Vi nämner också ofta att vår personal är det värdefullaste vi har - vi tror nämligen på att glada och välinformerade medarbetare leder till ett väl utfört arbete.

5

Vi ser fram emot att höra av dig

Hos Klarfönster är visionen KLAR – vi är till för våra kunder!

De flesta upplever kanske bara en eller två gånger att de ska investera i nya fönster och dörrar så det är ofta ett stort beslut att ta. Därför står vi alltid redo att hjälpa dig – med vägledning, goda råd, information och helt enkelt med svar på alla de frågor som kan uppstå under processen. Tveka därför inte med att kontakta oss – alla frågor är relevanta och vi tar alla frågor mycket seriöst!

Du kan kontakta oss på flera sätt. Oavsett hur du gör det så strävar vi efter att ge dig svar direkt eller så fort som möjligt när vi fått in din förfrågan, allra senast vardagen efter! Du kan också kontakta oss genom att klicka på knappen till höger här på sidan och skicka in din fråga. Vår kundservice skickar sitt svar till dig så fort som möjligt.