55% rabatt + 25% rabatt på myggnät

Klar - Våra värderingar

Vad betyder det för dig?

Har du någonsin undrat hur vi kan leverera toppklassiga fönster och dörrar till dig till så låga priser? Allt börjar med våra kärnvärden.

Values

Know-how

På Klar är vi specialister inom vårt område! Vi utnyttjar vår expertkunskap för att möta kundernas behov, driva innovation och leverera fantastiska produkter och kundservice. Med ett engagemang för excellens och ständiga förbättringar säkerställer vi kundnöjdhet genom effektiv kunskapsdelning inom hela vår plattform. Vår innovationskultur ger våra experter möjlighet att utforska nya idéer och tekniker, medan vår kundcentrerade strategi innebär aktivt engagemang och lösningar.

Lean

På Klar har vi ett Lean-tänk: Genom att eliminera slöseri, förbättra kvaliteten, minska kostnaderna och minska tillverkningstiden överträffar vi kundernas förväntningar och säkerställer nöjda. Vi lägger stor vikt vid kvalitet i hela våra processer och optimerar effektiviteten. Genom vår unika tillverkning på begäran har vi inget lager i våra fabriker, vilket garanterar att varje produkt är noggrant utformad för att exemplifiera excellens.

Ambitious

På Klar är vi ambitiösa! Vi har de bästa kvalitetsprodukterna till de lägsta priserna. Vi strävar kontinuerligt efter att vara bäst inom våra respektive områden och sätter tydliga och ambitiösa mål som driver oss att nå högre standarder: Vår ständiga strävan att sträva efter högre standarder säkerställer att vi levererar innovativa lösningar och oöverträffat värde till våra kunder till de bästa priserna.

Reliable

Som en pålitlig fönster- och dörrleverantör är vi stolta över att hålla våra löften. Därför är pålitlighet ett väsentligt värde för Klar. Oavsett om det är snabb leverans, exceptionell kvalitet eller pålitlig service, prioriterar vi kundnöjdhet genom att se till att vi respekterar våra åtaganden. Utöver tillförlitlighet betonar vi också att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
2.443 kr
 1.100 kr55%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
9.480 kr
 4.740 kr50%
Köp Dörr