55% rabatt + 25% rabatt på myggnät

Guide för montering & demontering av dörrar och fönster - Klar

Vill du vara ansvarig för att demontera och installera dina nya fönster och dörrar? Följ vår guide och se till att det blir gjort rätt första gången. Familjen kommer att vara stolt över dig när de ser hur du kan trolla med verktyg och förnya ert hem med nya, vackra fönster och dörrar

Så demonterar och monterar du ett fönster

Så demonterar och monterar du en dörr

I vår omfattande demonterings och installationsguide, hittar du en komplett guide om hur du tar bort dina gamla fönster och dörrar och byter ut dem mot nya. Du kan skriva ut e-boken eller ha den vid din sida på en surfplatta när du sätter igång.

Att sätta in fönster är inte en raketvetenskap, men du måste veta vad du gör och var noga med att utföra varje steg korrekt. Tänk på att resultatet av din fönsterinstallation idag är något du borde kunna titta på med tillfredsställelse de kommande 40 åren, och som naturligtvis är ordentligt och säkert installerat.

Följer vår installationsguide noggrant garanterar vi att dina nya fönster fungerar felfritt de åren framöver.

Läs och ladda ner instruktionerna här:

Demonteringsanvisningar & Monteringsanvisningar

Vår e-bok innehåller också en grundlig guide för installation av dörrar, så att du kan vara säker på att den också kommer att installeras på rätt sätt. Guiden är användbar, oavsett om det är montering av ytterdörrar, Altandörrar eller fönster. Vi är hjälpsamma under hela processen och du kan alltid kontakta oss om du är osäker på något.

Perfekt installation av fönster - varje gång!

När det gäller någon form av renovering av ditt hus är det viktigt att vara särskilt försiktig - både för din egen och din familjs skull.
Om du inte har gjort det tidigare kan det ändå göras bra och det kan fungera som ett bra gör-det-själv-projekt för nybörjare.
Med guiden vi har skrivit här kan du känna dig helt säker på processen, så länge du ser till att läsa allt extra noggrant och helst en gång för mycket.

För utseendets och funktionens skull är det bättre att hantera din installation av fönster ordentligt snarare än att få det gjort snabbt.
Sätt av några timmar eller fem för det, så du är säker på att göra hela processen noggrant innan du utför varje steg. Felaktig installation av fönster eller isättning av dörrar kan senare leda till problem som kan vara svåra att åtgärda. Dessutom innebär felaktig installation av fönster och dörrar i värsta fall att garantin upphör att gälla, och då finns det inte mycket att göra.

Se till att fönster och dörrar tätas ordentligt

Korrekt installation av fönster och dörrar handlar också mycket om korrekt isolering runt om fönstren och dörrarna, så du är säker på att du håller värmen inne och att dina nya fönster och dörrar tål tufft väder ute. I guiden kan du också läsa om effektiv isolering av fönster.

Om du har frågor om installation av fönster eller dörrar, tveka inte att kontakta oss. I de flesta fall kan vi vägleda dig på rätt väg. Använd knappen till höger så svarar vår kundsupport så snart som möjligt.

Läs och ladda ner instruktionerna här:

Demonteringsanvisningar & Monteringsanvisningar

Customer services cover Klar image
Vad kan vi hjälpa dig med?
Vi finns här för att hjälpa dig!

Att köpa nya fönster och dörrar kan verka komplicerat, men vi är här för att göra det enkelt. Om du har några frågor - vi är bara en fråga bort.

Relaterat innehåll