garanti-fonster.jpg

På Klarfönster är vi inte bara stolta över de produkter vi producerar. Vi sätter också en stor stolthet i att producera dem i den absolut bästa möjliga kvaliteten med 10 års garanti så att du kan känna dig trygg med din investering. 

Att byta ut fönster och dörrar är för de flesta ett stort och viktigt beslut som bara måste fattas en gång i livet. Därför strävar vi alltid efter att du ska bli helt nöjd – och det avspeglas naturligtvis i vår garanti. Du kan lita på att om ett fel skulle uppstå efter monteringen så kommer vi att göra vårt allra bästa för att åtgärda det snabbt och professionellt. Det enda du behöver göra är att underhålla dina nya fönster och dörrar efter behov – och njuta av utsikten!

Läs mer om Klarfönsters garantivillkor nedan:

Klarfönster ger 10 års produktgaranti för fel, brister och produktionsfel.

1Produktgaranti
Produktgarantin gäller uteslutande fabriksmålade produktenheter och förutsätter löpande underhåll av ytbehandlingen i samband med skador och nedbrytning av målarfärg. Produktgarantin täcker enligt Klarfönsters bedömning antingen reparation eller ersättning. Produkter som utgått ersätts med motsvarande.
2Glaskassett och dörrspeglar

Vi ger 10 års produktgaranti på glaskassett och dörrspeglar.
Reklamationsfristen för visuella fel i glaset är 10 år.

3Övriga delar
Vi ger 10 års produktgaranti på handtag, låscylindrar, beslag, tätningslister och övriga slitdetaljer.
4Täthet & vattenintrång
Vi ger inte garanti för bristande täthet eller vattenintrång på dörrenheter med 1-punktslås eller inåtgående dörrar monterade på utsatta fasader.

Om du har frågor om vår kvalitet eller våra garantier så tveka inte med att skicka dina frågor till oss på [email protected] Vår kundsupport svarar så fort som möjligt.