KlarPro Banner.gif

 

Arbetar du professionellt med installation av fönster och dörrar eller inom byggbranschen? Vill du prova ett enklare sätt att beställa online med en extra förmånlig rabatt för varje inköp? Gå med i KlarPro företagslösning och få ett unikt rabattavtal samtidigt som vi konstant utvecklar vårt KlarPro-koncept: 

Ansök om medlemskap!

KlarPro riktar sig till företag som arbetar inom fastighets- och byggbranschen. Fyll i formuläret för att få tillgång till din rabatt, samt håll dig uppdaterad med vårt Klarpro nyhetsbrev! Vid övriga frågor är du välkommen att maila vår duktiga kundservice på: [email protected]

 

Prenumerera på KlarPro-nyhetsbrevet

Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. Vi lovar att inte skicka för mycket e-post till dig.
Du kan läsa om vår personuppgiftspolicy via länken.

 

 

Efter din registrering får du din rabatt via mail.

Fördelar med att bli KlarPro kund:

  • Du kan alltid kontakta vår kundservice i Sverige på [email protected] om du har frågor.
  • Ni får en stående rabatt på upp till 20% på alla våra (redan prismässigt konkurrenskraftiga) priser via vår webb-shop - som är öppen dygnet runt. Inget strul och inga mellanhänder, lägg din order när som helst på dygnet och följ instruktionerna som anges vid varje beställningstillfälle.
  • Ett gott samarbete med flexibla lösningar för ert företag där ni kan köpa produkter från oss till ett mycket förmånligt pris och sälja vidare utan några exklusivitetsklausuler eller krav.

 

Mer information kring projektet samt er stående rabattkod skickas ut efter att du registrerat dig via formuläret ovan.

Vi respekterar din integritet och du kommer alltid att kunna avregistrera dig och ditt företag från KlarPro, om du upptäcker att det inte var något för dig ändå. Det finns ingen bindning involverad i registreringen.

FacebookLinkedin

Ditt unika rabattavtal kan användas i vår produktkatalog, som du hittar här: