"Då är det som att stänga en Mercedes-dörr istället för en Skoda-dörr." Så här beskriver Kim Vindahl kvaliteten på sina dörrar från Klarfönster. Kim, som är entreprenör och hyresvärd, investerade för två år sedan i ett gammalt mejeri utanför Slagelse i Danmark, som han och hans hantverkare håller på att renovera för hyresbostäder.

kimvinduer.jpeg

En av de stora omvandlingarna av det gamla mejeriet har varit att ersätta alla fönster: "Nu ser det ut som något som hör hemma där det ligger som det största huset i denna lilla stad. Och med de vackraste fönstren!" säger Kim. Han säger att de nya fönstren har lyft byggnaden till en helt annan nivå, vilket är viktigt att komma ihåg när man renoverar äldre bostäder. En enkel sak som att byta ut ett fönster kan göra skillnad för dig.

Kims hantverkare har installerat fönstren och de har gärna använt produkterna och kunnat installera dem själva. Dessutom har Kim själv bra saker att säga om sin upplevelse: "Jag är väldigt glad att ha handlat på Klarfönster! Jag tycker att det är perfekt kundservice!" Det här är femte gången Kim köper fönster och dörrar från Klarfönster, och han har redan rekommenderat produkterna till andra.

kimmejeri.jpeg

Om du letar efter en uppgradering till ditt hem eller arbetar på ett större renoveringsprojekt som Kim, är dörrar och fönster ett bra ställe att börja. Oavsett om du väljer Spröjsade fönster (som Kim), Fasta fönster, flaggfönster eller något helt annat är det lyckligtvis upp till dig - du kan sätta din egen prägel! Förutom att bytet kan ge ett modernt utseende till ett äldre hem, gör uppgraderingen också inomhusklimatet bättre i hemmet. Till varje fönster och dörr kan du välja olika saker som ger bästa kvalitet.

Vi rekommenderar att du väljer trä / aluminium, 3 glas och till fönster en inbyggd ventil.

köp fönster!     Köp dörrar!  

Är du den gör-det-själv-typen som Kim, eller letar du bara efter inspiration för ett kommande projekt? Oavsett vem du är kan du hitta inspiration till hemmet och guider om hur du själv kan montera dina dörrar och fönster. I vår blogg delar vi med oss av mycket användbar kunskap om vilka fönster du ska välja, vad de olika sakerna betyder, andras upplevelser och allmän inspiration för ditt hem.