-60% REA
Lene inspirerar: Skapa ljus och kontrast med nya dörrar och fönster image

Lene inspirerar: Skapa ljus och kontrast med nya dörrar och fönster

Innehållsförteckning

Arrow icon related to the table of content

Lene från Ølstykke i Danmark har uppgraderat sitt svarta skjul med ett vitt fönster och en vit dubbel ytterdörr från Klar. Det ger ljus och skapar en kontrast på utsidan, vilket är något andra märker. Har du ett mörkt skjul, garage, carport, verkstad eller något annat som kan behöva uppgraderas? Oavsett vilken situation du befinner dig i, kan Lenes projekt inspirera.

Fönster från Klar

Med något så enkelt som att byta ut eller sätta in dörrar och fönster kan du uppnå precis vad du vill. Lene har fått sitt drömskjul, och det kan du också. Det hela började med att Lene ville ha ett stort skjul med utrymme för förvaring, där det skulle vara dörrar och fönster i: "Ny dörr och ny fönster - det sätter pricken över i. Det skulle vara tråkigt utan också, det är riktigt trevligt eftersom det är vitt och mitt skjul är svart, så du märker det, förklarar Lene.

Det är inte bara Lene som beundrar hur fönstret och den dubbla dörren sätter pricken över i skjulet: "Det finns många som tycker att det ser riktigt bra ut och berömmer fönstret, dörren och mitt skjul i allmänhet", säger Lene, "När en del har varit inne i skjulet, de märker att stora saker också kan komma in i skjulet."

Lenes fönster

Är det dags att göra dina drömmar till verklighet? Förutom hur skjulet ser ut med den svartvita kontrasten kan en uppgradering av nya dörrar och fönster ge några funktionella fördelar som ljus, ventilation och bra inomhusklimat.

Funktionella dörrar och fönster

En dubbel ytterdörr är inte bara trevlig utan också praktisk eftersom den kan öppnas 180 grader så det finns plats för stora saker att komma in och ut. Lenes skjul är bara gjord för att få mer förvaring för stora saker, så en stor dubbeldörr är en riktigt bra och praktisk lösning. Lene har valt sin dörr med glastypen Kura, vilket är ett smart val för att ge lite avskildhet och dölja eventuell röran.

Samma funktionalitet gäller det vridfönstret, som förutom att ge ljus också gör det möjligt att ventilera. Lene har valt sitt fönster med en inbyggd ventilationsventil som gör att hon kan öppna för lite ventilation, vilket förbättrar inomhusklimatet i rummet.

Lene säger att hennes erfarenhet av Klar har varit positiv: "När jag hittade Klar och försökte göra en beställning online gick det riktigt bra. Det var lätt att beställa artiklar. Jag kommer definitivt att titta på Klar, om jag måste ha nya fönster och dörrar igen."

Klar hjälpte Lene att uppfylla sina drömmar och vi kan också hjälpa dig!

köp fönster!     Köp dörrar!