Det finns många saker att tänka på när man ska handla nya fönster och dörrar, men ett tryggt och säkert köp tycker vi inte borde vara en av dem.

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Men utöver det vill vi också att du ska kunna känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför kan det vara bra att veta att Klarfönster är certifierade av Trygg E-handel. Certifieringen Trygg E-handel innebär att vi som handlare står för tydliga, enkla och enhetliga villkor. Det innebär också att vi arbetar för att förbättra och säkerställa trygga köp tillsammans med Svensk Distanshandel som äger och administrerar certifieringen Trygg E-handel.

Det ska dessutom vara både smidigt och enkelt att beställa dina fönster och dörrar på nätet. På vår hemsida hittar du all information du behöver för att göra ett bra köp. Vill du exempelvis läsa mer om våra villkor, så som leveranstid eller garanti? Då hittar du alla länkar i botten av sidan. Har du andra frågor eller funderingar? Då finns vi såklart här för att hjälpa dig!

köp fönster!   Köp dörrar!

 

Kontakta oss direkt! 

1Ring till oss på telefon 018-8008138
2Skriv till oss på [email protected]
Vi svarar dig så fort som möjligt, men senast efterföljande vardag.