Lisbeth förverkligade sina drömmar med en ny keramikverkstad

Innehållsförteckning

Arrow icon related to the table of content

Lisbeth har tillverkat keramik i 7 år och de senaste åren har hon velat ha en egen keramikverkstad. Den drömmen har gått i uppfyllelse och Lisbeth delar med sig av sina erfarenheter i videon nedan.

keramikk verkstad med dörrar

Kanske går du själv och drömmer om en workshop för att utveckla din kreativitet eller hobbys? Då kan du definitivt hitta inspiration här och komma närmare att uppfylla din dröm.

Byggnaden där Lisbeth har sin keramikverkstad var tidigare en gammal instängd carport. För att skapa drömverkstaden omvandlades carporten till en modern och ljus verkstad. Fönster och dörrar är ett enkelt sätt att öppna ett rum, vilket Lisbeth upplever:

“Det jag gillar bäst med fönstren är att de är så stora. Mycket ljus kommer in.”

Lisbeth har valt en fasta fönster og en dubbel ytterdörr med sidoljus som kan öppnas helt. Dörren och fönstren skapar tillsammans en öppen miljö med mycket naturligt ljus.

Lisbeth bor lite utanför Ryomgård på Djursland och har därför mycket natur runt sig med åkrar, kor och skog. Naturen är en inspiration för henne, och hon tycker att det är fantastiskt att kunna öppna upp.

“Det är ett stort nöje att kunna öppna båda dörrarna på en varm sommardag. Då är det helt öppet till den fria naturen.”

Lisbeth

Det är inte bara dörren och fönstrens funktionalitet som har gjort stor skillnad. Särskilt dörren passar riktigt bra in till huset, som har samma stil som spröjsade fönster. Det är ett klassiskt val för ett hus på landsbygden.


Vill du uppfylla dina bostadsdrömmar? Det kan vara önskan om en workshop för dina hobbyer eller vill du bara komma närmare naturen? Oavsett dina drömmar kan vi hjälpa dig med nya dörrar och fönster och skapa en öppen och ljus miljö i ditt hem - precis som det gjorde för Lisbeth.

Köp fönster!  
Köp dörrar!