Klarfönster fortsätter att expandera och utmana den svenska fönstermarknaden. Vi har nu breddat vårt sortiment av danskdesignade kvalitetsfönster i vår webbshop och för kunder som köper fönster via våra fönsterspecialister runt om i Sverige.

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Våra danskdesignade fönster och dörrar är producerade av långsamtväxande furu från FSC-certifierade leverantörer. Allt till ett lågt pris och 10-års garanti. Klarfönster är helt enkelt fönstertillverkaren för dig med höga krav och en smartare plånbok.

Vi expanderar nu vårt produktsortiment och introducerar flera nya produktkategorier. De hittar ni här nedan: 

1Flaggfönster 
Våra klassiska danskdesignade flaggfönster måttbeställs efter dina önskemål.
2 Kombinationsfönster 
Med våra kombinationsfönster får du ett fönster som är öppningsbart och fast i samma enhet. Flexibelt helt enkelt! Även detta kan måttbeställas efter måtten som passar ditt hem och levereras snabbt.
3Överhängda källarfönster
Våra överhängda källarfönster är egentligen ett klasiskt fönster som öppnas utåt och används främst i källare.  Finns i 2-glas till ett u-värde av 1,1.
4 Uterumsfönster
Uterumsfönster är fönster som till altanen och uterummet. Bygg eller uppgradera ditt uterum med våra klassiska uterumsfönster som alla är öppningsbara.
5 Uterumsfönster med fastkarm 
Nu har vi också uterumsfönster med fastkarm. Dessa fönster används i uterum men är inte är öppningsbara. En bra lösning för dig som vill få tidig värme i ditt uterum till  ett riktigt bra pris.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Gå in och beställ direkt från våra fönster idag!