Ruttna fönster, kalldrag i sovrummen och en elräkning som sköt i höjden. Det var dags för fönsterbyte på Ekerö, och Malin gav Klarfönster uppdraget.

Malin Svensk bor i Stenhamra på Ekerö i ett enplansrahus av tegel. Huset byggdes på 70-talet och har genomgått ett flertal större och mindre renoveringar, men inga fönster eller dörrar hade bytts. Resultatet? Kalldrag från fönster och ständigt kallt i flera rum trots att kaminen och element gick för fullt. Och en elräkning som bara blev högre. 

Flera fönster var genomruttna och skapade dessutom en fuktig inomhusmiljö i ett par av sovrummen. Det var definitivt dags för ett fönsterbyte och efter utvärdering av flera olika fönsterföretag föll valet på Klarfönster.

En av Klarfönsters säljare och fönsterspecialister konsulterade med Malin kring hennes behov och önskemål.

- Jag valde Klarfönster för att de var mest prisvänliga och deras bemötande var trevligast. De var väldigt professionella och uppriktiga med vad jag behövde. Mina fönster var ruttna och jag hade en begränsad budget. Samtidigt ville jag ha fönster av hög kvalitet som kunde minska mina energikostnader. Och här hade vi en bra diskussion kring vad jag verkligen behövde.

- Han lyssnade på vad jag hade för tankar och gav råd utifrån min budget och husets möjligheter. Det kändes bra att kunna diskutera och känna att jag fick en lösning som passade just mig.

Malins fönster måttanpassades och beställdes direkt från fabriken. Hon valde kombinerade trä- och aluminiumfönster med 2-glas med ett u-värde på 1,1. Leveransen kom efter fem veckor.

altandorr-fonster-klarfonster-ekero.jpg

- Allt var bra. Då jag har barn tog vi hänsyn till våra tider och var också väldigt måna om att städa upp innan vi var klara för dagen. Vi fick också svar på våra frågor om hur installationen skulle göras, vilket gjorde att jag kände mig trygg.

Totalt bytte Malin fem fönster och en altandörr. Installationen tog två dagar.

altan-dorr-helglasad.jpg

- Det känns skönt att ha allt på plats. Draget i sovrummen är borta och det ser fräscht ut. Allt arbete gick bra och alla på Klarfönster har varit trevliga och hållit det som lovats. Jag rekommenderar dem verkligen, då de både är trevliga men givetvis också för att deras fönster och altandörren jag köpte håller riktigt hög kvalitet och var riktigt prisvärda.  Och jag ser definitivt fram emot mina lägre elräkningar i höst och vinter.

Behöver du också byta fönster eller altandörr? Hör av dig så hjälper vi på Klarfönster till!

  KÖP FÖNSTER!   KÖP DÖRRAR!