Ruttna fönster, kalldrag i sovrummen och en elräkning som sköt i höjden. Det var dags för fönsterbyte på Ekerö, och Malin gav Klarfönster uppdraget.

Malin Svensk bor i Stenhamra på Ekerö i ett enplansrahus av tegel. Huset byggdes på 70-talet och har genomgått ett flertal större och mindre renoveringar, så har inga fönster eller dörrar bytts. Resultatet? Kalldrag från fönster och ständigt kallt i flera rum trots att kaminen och element gick för fullt. Och en värmeräkning som bara ökade. 

Flera fönster var genomruttna och skapade dessutom en fuktig inomhusmiljö i ett par av sovrummen. Det var definitivt dags för ett fönsterbyte och efter utvärdering av flera olika fönsterföretag föll valet på Klarfönster.

En av Klarfönsters säljare och fönsterspecialister gick igenom husets alla fönster och konsulterade med Malin kring hennes behov och önskemål.

- Jag valde Klarfönster för att de var mest prisvänliga och deras bemötande var trevligast. De var väldigt professionella och uppriktiga med vad jag behövde. Mina fönster var ruttna och jag hade en begränsad budget. Samtidigt ville jag ha fönster av hög kvalitet som kunde minska mina energikostnader. Och här hade vi en bra diskussion kring vad jag verkligen behövde.

- Han lyssnade på vad jag hade för tankar och gav råd utifrån min budget och husets möjligheter. Det kändes bra att kunna diskutera och känna att jag fick en lösning som passade just mig.

Malins fönster måttanpassades och beställdes direkt från fabriken. Hon valde kombinerade trä- och aluminiumfönster med 2-glas med ett u-värde på 1,1. Leveransen kom efter fem veckor och montören var plats ett par dagar senare.

altandorr-fonster-klarfonster-ekero.jpg

- Snickaren var bra. Då jag har barn tog han hänsyn till våra tider och var också väldigt mån om att städa upp innan han gick för dagen. Han berättade också löpande hur installationen gick vilket gjorde att jag kände mig trygg att ha en annan person i mitt hem.

Totalt bytte Malin fem fönster och en altandörr. Installationen tog två dagar.

altan-dorr-helglasad.jpg

- Det känns skönt att ha allt på plats. Draget i sovrummen är borta och det ser fräscht ut. Allt arbete gick bra och alla på Klarfönster har varit trevliga och hållit det som lovats. Jag rekommenderar dem verkligen, då de både är trevliga men givetvis också för att deras fönster och altandörren jag köpte håller riktigt hög kvalitet och var riktigt prisvärda.  Och jag ser definitivt fram emot mina lägre elräkningar i höst och vinter.

Behöver du också byta fönster eller altandörr? Hör av dig så hjälper vi på Klarfönster till!

  KÖP FÖNSTER!   KÖP DÖRRAR!