Överhängt fönster

Våra danskdesignade överhängda fönster är tillverkade av långsamtväxande fura av hög kvalitet, till helt rätt pris. Källarfönster är nästan alltid överhängda fönster kan beställas med 2-glas i trä med ett u-värde på 1,1. Konstruktionen säkrar dig mot vind och väder och alla våra överhängda källarfönster kommer måttbeställda efter dina önskemål. Köp dina överhängda fönster online till rätt pris idag!

  Varför Överhängt Fönster från Klarfönster?

  Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

  Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

  Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

  10 års garanti

  Vilka är Klarfönster?

  Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

  Beställ idag!

  Upp till 50% webbrabatt!

  Från några få klick till leverans om några veckor!

  Fraktkostnad i hela Sverige 535 kr ink moms

  Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag: 09:30 - 15:00. Torsdag 10.00 - 14.00

  Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag: 09:30 - 15:00. Torsdag 10.00 - 14.00

  018-800 81 38