Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, hållbar grön produktion, till rätt pris. Här ger vi lite exempel på vad du kan förvänta dig när våra fönster, altandörrar och dörrar sitter på plats när du genomfört ditt fönsterbyte. Välkommen till vårt digitala showroom under uppbyggnad!

Klarfönsters fönster, altandörrar och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer och tillverkas med en hållbar produktion. Du kan beställa träfönster och träfönster med aluminium. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans.  

Låt dig inspireras!

Överhängt fönster från utsidan.
Smart spaltventil som döljs i fönsterkarmen.
   KÖP FÖNSTER!   KÖP DÖRRAR!  

Överhängt fönster som öppnas utåt.
Våra fönster är CE-märkta.
sidohangt-fonster-almoge-stil-sprojs.jpgsidohangda-fonster-allmoge-stil-spröjs-inifrån.jpgSidohängda fönster i allmogestil med spröjs - helhet, detalj och vy från köket.
fonster-asa.jpgvindsfönster-klarfonster.jpg
Vridfönster i trä, 3-glas med spaltventil, av långsamtväxande fura. 
altan-dubbel-dorrar-klarfonster-byte-fonster.jpgaltan-dubbel-dorrar-klarfonster-byte.jpgVacker tegelvilla i Vänersborg där Klarfönster bytt samtliga fönster samt helglasade dubbla altandörrar. För att få in pardörren tog vi också upp ett nytt hål i befintlig tegelvägg. 
dubbla-altandorrar.jpgNymonterade dubbla altandörrar med spröjs - måttbeställda efter kundens önskemål.  

För dig med höga krav och en smart plånbok

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Med över 50-års erfarenhet erbjuder vi kvalitetsvaror som måttanpassas efter dina önskemål.

Hos oss får du råd och hjälp med allt från inspiration, mätning och till beställning. Kort sagt – vi är den fönsterleverantör som matchar dina höga krav och din plånbok.

Du kan beställa i vår webbshop  när det är dags för dörr- och fönsterbyte!

 

 KÖP FÖNSTER!   KÖP DÖRRAR!