Egen fabrik tryggar pris och kvalitet

När du ser våra priser kan det kanske vara svårt att tro dina ögon. Hur kan det vara så prisvärt, undrar du? I grova drag, så här:

  • Inga fördyrande mellanled

  • Strategiskt placerad fabrik

  • Högteknologiskt optimerad fabrik

Inga fördyrande mellanled 

Som du kanske själv upplevt någon gång så är det ofta så att om man vill ha någonting gjort ordentligt, ja då får man göra det själv. På Klarfönster arbetar vi efter ett unikt koncept som kan beskrivas på detta sätt; ett koncept som satte en ny marknadsstandard för fönster och dörrar när vi gick in på marknaden år 2014.

Efter att ha producerat dina nya fönster och dörrar på vår fabrik skickar vi direkt iväg produkterna till dig

Vi har nämligen kapat alla fördyrande mellanled vilket reducerar risken för logistiska fel, missförstånd och liknande problematiker som ger otillfredsställande resultat.

Vi lyckas nämligen först och främst med att hålla både priser och leveranstider riktigt låga och kvalitet på våra dörrar och fönster är i topp! Grossister, showrooms, butiker och försäljare är alla faktorer som får slutpriset att skjuta i höjden, och genom att kapa dessa led har vi uppnått en extremt effektiv process som vi har kontroll över från början till slut.

Efter att ha producerat dina nya fönster och dörrar på vår fabrik skickar vi direkt iväg produkterna till dig. 

Strategiskt placerad fabrik 

Fabrik i Estland

Trä av god kvalitet är den viktigaste komponenten vid produktion av fönster och dörrar. Oavsett om du väljer fönster och dörrar av trä eller med aluminiumbeklädnad så är virket avgörande för isoleringskapaciteten och hållbarheten.

Långsamt växande furu är ett naturligt val för produktion av fönster och dörrar på grund av virkets densitet.

Varför Estland?

I Estland är klimatet perfekt för att odla furu för produktion av kvalitetsfönster och -dörrar. Dessutom är Estland känt för att vara ett teknologiskt föregångsland och har bland annat varit först i världen med att erbjuda digitala medborgarskap.

46,7 % av befolkningen röstar i politiska val via nätet, och 99 % av landets kommunala tjänster finns online. Wired utnämnde år 2017 Estland till det mest digitala landet i världen, och CNBC skrev 2019 en artikel om hur “lilla” Estland blivit ett av de mest digitala länderna i världen. Klarfönster har teknologi i vårt DNA, och det gäller både din upplevelse som kund online och produktionen på fabriken som är full av maskiner och robotar. Dessutom är den pappersfri vilket inte många andra fabriker kan skryta med.

Detta är innebär att du kan vara trygg i att få kvalitet till det lägsta möjliga priset.

Högteknologisk fabrik

Något som exempelvis skiljer oss från andra producenter är vår pappersfria produktion

Ett generellt villkor för alla fabriker är att ju lägre produktionskostnader man har, desto mer kan man tjäna på varje vara man säljer. När Klarfönsters grundare och nuvarande VD fick idén om att starta företaget tyckte han att fönster och dörrar var alldeles för dyra i Danmark och Sverige.

Vi ser det fortfarande som vår uppgift att optimera fabriken i takt med den teknologiska utvecklingen och som följd kunna ge dig det lägsta möjliga priset - det kommer alltid att vara vårt mål!

På andra fabriker optimeras produktionen för att skapa större vinst per såld vara. På vår fabrik optimerar vi utifrån kundens behov. Det tror vi är den bästa företagsidén, också i förhållande till vår egen vinst.

Något som exempelvis skiljer oss från andra producenter är vår pappersfria produktion och vår Finiture Saonara-robot.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
1.814 kr
 907 kr50%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
9.239 kr
 4.158 kr55%
Köp Dörr