Rean fortsätter! Upp till 55% rabatt

Fönster till image

Fönster till

Torp

Ett Torp utstrålar genuin lantlig charm, och vårt mål är att erbjuda dig anpassade lösningar som förstärker husets rustika atmosfär samtidigt som de möter dagens behov.

Ta en titt på vår guide nedan för att hitta de perfekta fönster- och dörralternativen som smälter in naturligt i Torpets karakteristiska arkitektur. Vi lägger särskild vikt vid att varje val inte bara kompletterar estetiken utan också förbättrar energieffektiviteten och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Nedan presenterar vi specifika exempel på fönster och dörrar som sömlöst smälter samman med Torpets distinkta arkitektur. Varje val är omsorgsfullt utvalt för att inte bara komplettera estetiken utan också förbättra energieffektiviteten och skapa en atmosfär av värme och inbjudande charm.

För att underlätta planeringen erbjuder vi även en översikt över kostnaderna för en helrenovering av ditt Torp. Om du söker personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar är du välkommen att boka ett möte med våra experter.

dina egna mått. Längre ner på sidan kan du se exempel på de utvalda fönstren. Se alla våra fönster här.

Klicka på bilden nedan för att se urvalet av det valda fönstret.

Sidohängda Fönster
Spröjsade Fönster
Fasta fönster (punschveranda)
Ytterdörr

Hur mycket kostar det att få nya fönster och dörrar till ett Torp (exempel)?

ProduktAntalMåttPris per styckTotalt pris
Spröjsade fönster5108x108Från 4.766 krFrån 23.830 kr
Fasta fönster (punschveranda)5108x108Från 2.436 krFrån 12.180 kr
Ytterdörr188x198Från 6.947Från 6.947 kr
Totalt11Från 42.957 kr

*Priset beräknas baserat på produkttypen med tillvalet 2-skiktsglas och trä.

Kom ihåg att du kan få bidrag om kostnaderna ligger mellan 10 000-30 000 SEK. Du kan få så mycket som 50% av materialkostnaderna täckta. Du kan läsa mer om detta här.

Customer services cover Klar image
👋 We're here to help
Boka ett möte

Behöver du hjälp med din beställning? Våra erfarna försäljningskonsulter på Klar finns här för att hjälpa dig! Boka en personlig konsultation via Google Meet för att diskutera dina fönsterbehov och få skräddarsydda råd för att uppgradera ditt hem.

En torp, stor eller liten, är unik och mycket speciell för hur den ser ut i Sverige. Med vår skandinaviska design rekommenderar vi en bra blandning av fönster som alla behåller det unika utseendet. Vi har alla fönster med spröjs som kan passa in. Oavsett om det är sidohängda, fasta eller flaggfönster finns de alla tillgängliga med spröjs för att passa just din fastighet.

Om du bor permanent i din fastighet rekommenderar vi att du köper 3-lagersfönster för att isolera den som ett permanent hem. Om det bara är en sommarstuga eller något du använder på deltid kan du nöja dig med 2-lagersfönster. Det beror helt på om du vill ha det mest isolerande fönstret eller ett som fungerar bra under sommarmånaderna.

Oavsett vilket rekommenderar vi trä/aluminium på grund av den längre garantin och framför allt det lägre underhållet. På så sätt behöver du inte lägga tid på att måla dina fönster när du är hemma, du kan bara njuta av livet.

Sidohängda fönster

Det sidohängda fönstret kan öppnas på flera olika sätt. Det kan antingen öppnas med gångjärn som visas på bilden eller helt från sidan. Du kan också få det med spröjs eller utan, beroende på vad du föredrar. Ditt fönster är bara begränsat av din fantasi

Spröjsade fönster

Det perfekta fönstret för alla rum. Letar du efter något för vardagsrummet, köket eller sovrummet? Ett spröjsat fönster kommer nästan garanterat att passa perfekt och behålla den skandinaviska stilen som gör världen avundsjuk.

Fasta fönster

Det fasta fönstret är perfekt för vinterträdgården eller något annat rum där du vill ha mycket ljus. Eftersom det inte kan öppnas rekommenderar vi att du använder det i rum med andra fönster/dörrar som kan öppnas för vädring eller i rum där vädring kanske inte är det viktigaste.

Dina fördelar
Naturligt ljus
Modern och praktisk lösning
Några få eller inga spröjs som blockerar ljus och utsikt
Med trä/alu kan du välja färg på insidan och utsidan
3-skiktsglas ger ett bra inomhusklimat
Energieffektiva fönster

Välj rätt dörr

För ditt enplanshus har vi ett brett sortiment av dörrar att välja mellan. Vi erbjuder både enkel- och dubbeldörrar, och beroende på var dörren ska placeras och hur mycket utrymme som finns tillgängligt kommer du att hitta det du behöver. Du kan också välja antal rutor och fyllningar. Kanske behöver du en glasdörr eller en dörr utan glas?

Välj t.ex. en ytterdörr för hemmets huvudentré och en dubbel altandörr mot trädgården. Se vårt urval av dörrar här.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
2.314 kr
 1.041 kr55%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
11.078 kr
 4.985 kr55%
Köp Dörr