Entrédörr

Skapa en minimalistisk look i ditt hem med en entrédörr från Klarfönster. Entrédörren har en solid yta och finns i olika varianter, slät eller med profilering, med möjlighet till rutor i olika former. Våra entrédörrar tillverkas i Estland, i en storlek, och efter dina anpassnings val. Köp din entrédörr i skandinavisk stil med 40 % webbrabatt.

Kolla också in vårt stora utbud av Ytterdörrar, som finns i många stilar och utföranden. Klicka här. 

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordrar ✓ Trygg E-handel

Varför entrédörr från Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönster- och dörrupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder snabba leveranser på fönster, ytterdörrar och altandörrar. Du hittar över 200 olika kombinationer av våra energibesparande träalu- och träfönster - alla specialanpassade efter dina önskemål. Med Klarfönster får du den högsta kvalitén, till rätt pris och med 10-års garanti. Du kan beställa i vår webbshop. Välj Klarfönster – för dig höga krav och en smartare plånbok.

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

Klarfönster står för dansk kvalitetsdesign, ansvarsfull produktion, till rätt pris. Våra fönster och dörrar är byggda av långsamt växande furu från FSC-certifierade leverantörer. Alla våra produkter är CE-märkta, kommer med 10-års garanti och snabb leverans. Bättre kan det inte bli!

Beställ idag

Upp till 60% webbrabatt!

Från några få klick till leverans om några veckor!

Fraktkostnad i hela Sverige från 475 kr ink moms

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

Öppettider Mån-Fre: 8.00-22.00 | Lör-Sön: 9.00-15.00

018-800 81 38