Rean fortsätter! Upp till 55% rabatt

Fönster & dörrar till image

Fönster & dörrar till

New England-hus

Ett New England-hus andas klassisk charm och karaktär, och vårt mål är att erbjuda dig lösningar som förstärker husets unika stil och funktionalitet.

Upptäck vår guide nedan för att hitta de perfekta fönster- och dörralternativen som passar New England-arkitekturen. Vi fokuserar inte bara på utseendet utan även på hur varje val kan förbättra energieffektiviteten och skapa en behaglig atmosfär.

Nedan presenterar vi konkreta exempel på fönster och dörrar som kompletterar New England-stilen. För att underlätta planeringen erbjuder vi även en översikt över kostnader för en helrenovering. Genomför du en större renovering? Boka ett möte med våra experter för personlig rådgivning.

Hitta dina egna mått för varje fönster. Längre ner på sidan kan du se exempel på de utvalda fönstren. Se alla våra fönster här.

Spröjsade Fönster
Flaggfönster (spröjs)
Fasta fönster
Dubbel altandörr (spröjs)
Ytterdörr

Hur mycket kostar det att få nya fönster och dörrar till ett New-England hus(exempel)?

ProduktAntalMåttPris per styckTotalt pris
Spröjsade Fönster12108x128Från 7.788 krFrån 93.456
Fasta fönster (spröjs)8118x138Från 4.441 krFrån 35.528 kr
Dubbel altandörr (spröjs)2148x218Från 13.561 krFrån 27.122 kr
Ytterdör1108x218Från 7.844 krFrån 4.844 kr
Sidoljus238x218Från 4.151 krFrån 8.302
Totalt25Från 169.252 kr

*Priset beräknas baserat på produkttypen med tillvalet 2-skiktsglas och trä.

Kom ihåg att du kan söka bidrag för alla materialkostnader mellan 10 000-30 000 SEK. Du kan läsa mer om hur du gör här.

Customer services cover Klar image
👋 Vi är här för att hjälpa dig!
Boka ett möte

Behöver du hjälp med din beställning? Våra erfarna försäljningskonsulter på Klar finns här för att hjälpa dig! Boka en personlig konsultation via Google Meet för att diskutera dina fönsterbehov och få skräddarsydda råd för att uppgradera ditt hem.

Hitta inspiration genom att klicka på bilderna nedan för att se urvalet av enskilda fönster

Hus i New England-stil kan vara några av de vackraste husen, men det kan också snabbt bli mindre vackert om det har fel fönster och dörrar som inte matchar designen. Som tur är kan vi på Klar komplettera alla fönster och dörrar som passar den klassiska amerikanska östkuststilen.

För att behålla stilen och samtidigt öka isoleringen, ventilationen och ljusinsläppet rekommenderar vi en kombination av flaggfönster, spröjsade fönster och fasta fönster med spröjs. De spröjsade fönstren behåller stilen medan flaggfönstren ger varierande ventilation och de andra fönstren ger stil och ljus.

Om huset inte är nytt rekommenderar vi 3-lagersfönster för att isolera ordentligt.

Spröjsade Fönster

Ett fönster med spröjs ger både charm och möjlighet att öppna upp för den friska vår- och sommarluften. Det är den klassiska skandinaviska designen som är både tidlös och funktionell

Flaggfönster (med spröjs)

Ett flaggfönster med spröjs gör att du kan öppna ett litet fönster för en kort vädring eller ett större fönster för vår eller sommar. Det är också ett av de vackraste fönstren i ett New England-hus och passar perfekt i alla rum där det finns plats. De ger gott om ljus, ett bra inomhusklimat och finns i många olika storlekar

Fasta spröjsade

Fasta fönster med spröjs ger dig alla fördelar med ett vanligt fast karmfönster och en design som passar just denna hustyp. Vi rekommenderar att du använder dem där du vill ha den bästa utsikten och mest ljus i ett rum. De kan inte öppnas, så om du vill ventilera ett rum rekommenderar vi något av de andra som beskrivs ovan. Det passar perfekt i vardagsrummet, uterummet eller liknande.

Du kan fortfarande välja härdat glas, så att du kan öka din säkerhet när du köper det.

Placera fönstret ensamt, tillsammans med flera fasta fönster eller bredvid en dubbel altandörr för extra ljusinsläpp och utsikt mot det fria.

Dina fördelar
Naturligt ljus
Modern och praktisk lösning
Några få eller inga spröjs som blockerar ljus och utsikt
Med trä/alu kan du välja färg på insidan och utsidan
3-skiktsglas ger ett bra inomhusklimat
Energieffektiva fönster

Välj rätt dörr

För ditt New England-hus har vi ett brett sortiment av dörrar att välja mellan. Du kan välja med eller utan spröjs, enkel- eller pardörrar. Oavsett vad du behöver för att matcha fönstren kan vi (nästan) garantera att vi också kan erbjuda samma sak. Oavsett om det är med eller utan glas eller en blandning av båda

Välj t.ex. en ytterdörr för hemmets huvudentré och en dubbel altandörr mot trädgården. Se vårt urval av dörrar här.

Gör ditt hem till en bättre plats

Uppgradera ditt hem med energieffektiva dörrar och fönster. Du kan själv designa dörren och fönstret så att det passar exakt vad du behöver

Fönster image
Från 
2.314 kr
 1.041 kr55%
Köp Fönster
Dörr image
Från 
11.078 kr
 4.985 kr55%
Köp Dörr