fönsterbyte-klar-fönster.jpg

Går ni i tankar om att byta fönster och dörrar och vill ha hjälp med montaget? Då kan Klarfönsters fönsterteam hjälpa er med installation och fönsterbyte. Varför inte boka ett hembesök redan idag? 

Klarfönsters montörer är professionella hantverkare med många års erfarenhet av att byta fönster och dörrar på plats hemma hos privatpersoner. Ni kan vara säkra på att arbetet utförs enligt norm och levererar ett fönsterbyte av hög kvalitet. Det spar er tid och skapar trygghet.

Önskar ni få hjälp med montering av fönster och dörrar så välj alternativet "montage" när ni lägger er beställning i vår webbshop. Då kommer en av våra projektledare från vårt fönsterteam ut på ett hembesök och tillsammans tar ni fram den bästa lösningen för ert fönsterbyte. 

Boka Hembesök för byta montage vid fönsterbyte

Fördelar med att välja montage från Klarfönster

  • Vi tar hand om hela dörr- och fönsterbytet
  • Våra montörer har många års erfarenhet och gör fönsterbytet tryggt för er
  • Allt monterat och klart - spar tid för dig som kund
  • Vi följer byggnormer kring isolering runt fönster och dörrar
  • Ett montage med rätt och fint slutresultat  
  • Vid beställning med montage, tar Klarfönster hela måttansvaret. Det innebär minskad risk för fel mått på beställd produkt. 

 

Varför är isolering viktig?

Rätt mått och montering är avgörande för hur väl fönster och dörrar isolerar i ett hus. Vi vet vad som ger bäst energibesparing och inomhusklimat. Därför använder vi alltid 10-15 mm runt om fönster och dörrar för bästa isoleringsvärde.

 

Vi monterar, vårt ansvar 

Genom att använda Klarfönsters egna montörer vid fönsterbyte, så minskas risken för mått- och montagefel. Detta är speciellt viktigt när ni beställer måttanpassade produkter, eftersom dessa fönster och dörrar inte har samma reklamationsrätt som andra produkter i EU. Vid beställning utan montage, ansvarar ni själv för att måtten på beställda produkter blir korrekta.  

Vi rekommenderar därför att ni beställer fönsterinstallation via Klarfönster. Då kommer våra montörer ut för att säkerställa att måtten på fönster och dörrar är korrekta, vilket garanterar ett smidigt fönsterbyte av hög kvalitet.

 

Så här bygger vi våra kvalitetsfönster

Boka Hembesök och montage här!