Vill du byta fönster utan att lyfta ett finger och få bästa resultat. Klarfönsters montörer är professionella hantverkare som känner till våra fönster och dörrar utan och innan. Boka hembesök för att garantera bästa slutresultatet för just ditt hus.

Boka Hembesök

Välj därför professionell montering:

  • Monterat och Klart!
  • Det är “nyckelfärdigt”, vi gör allt
  • Bästa isolering med korrekt montering
  • Snyggare
  • 10 års garanti på hela produkten
  • Rätta mått och inga kostsamma misstag

Välkommen till Klarfönster

Varför är isolering viktig?

Korrekt montering är avgörande för hur väl fönster eller dörrar isolerar. De flesta använder 1 cm till isoleringen i sidorna, vi använder alltid 1,5 cm för bästa resultat. Utrymmet mellan elementet och resten av huset består av inget annat än isolering , och denna konstruktion är lika viktig som kvaliteten på fönstret. Så varför beställa fönster och dörrar av så god kvalitet om monteringen inte lever upp till det.

Måttagning är vårt ansvar, inte kundens.

Mycket kan gå fel när man mäter fönstren själv inför en beställning. Problemet ligger i det faktum att specialtillverkade produkter inte har samma reklamationsrätt på samma sätt som andra produkter har i EU. Det vill säga att kunden får stå för misstaget om måtten är fel och det kan bli mycket dyrt.

Hos Klarfönster har vi en annan lösning. Våra kunniga montörer gör alltid en kontrollmätning innan produktion tar vid. På så sätt får du som kund alltid de rätta måtten just för ditt ändamål.

Boka gratis hemsupport

På Klarfönster är det helt gratis att få professionell rådgivning, oavsett om du ringer till oss eller vill boka en kostnadsfri kontakt av vår Hemsupport. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt och hittar den bästa lösningen för din situation!

Boka Hembesök