Från dag ett har det varit vårt mål att ge kundservice utöver det vanliga. Det fina med Klarfönsters service är:

1En enda kontaktperson
Klarfönsters är ett mindre företag och fördelen med det är att det alltid är samma person som hanterar din beställning.
2360° service
Oavsett vad du behöver hjälp med så vill vi stå till tjänst! Så länge det är relaterat till fönster och dörrar så står vi till ditt förfogande med rådgivning före, under och efter din beställning. Undrar du över om dina gångjärn ska smörjas eller är du osäker på om dina fönster ska målas? Då är det bara att ringa till oss!
3Inga försäljare
När du pratar med Klarfönster personal så är det inte en försäljare du har i luren. Ärlig rådgivning och duktiga, erfarna experter på kundservice anser vi är vägen till win-win-situationer.
4Uppmätning, montering eller inspektion?
Klarfönster har ett unikt servicenätverk som vi hanterar från A till Ö. Det betyder att vi tar på oss allt ansvar, och du kan köpa dina favoritfönster och -dörrar hos Klarfönster - OCH få uppmätning, montering och inspektion från oss, med samma kontaktperson genom hela processen. Beställ gratis hemsupport här

Vi ser fram emot att ge dig service!

På Klarfönster är vi nämligen övertygade om att alla kan beställa sina fönster och dörrar online om de får en personlig service av en erfaren fackman när de vill behöver det.
Visionen ovan har varit vår utgångspunkt från första början, och därför strävar vi hela tiden efter att förenkla processen och förbättra din köpupplevelse. Vi vill med andra ord göra det så enkelt för dig som möjligt att beställa dina nya fönster och dörrar, något som också avspeglas i hur enkel vår hemsida är.

Vi ser det som vår viktigaste uppgift att möta och om möjligt överträffa dina förväntningar. Därför kan du alltid räkna med att prata med personal som är beredda på att lägga i en extra växel för din skull. För oss är kundservice mer än att bara ge ett snabbt svar på en fråga. Att du är nöjd betyder allt för oss, och därför anstränger vi oss för att hjälpa dig!
Vi gör en dygd av att erbjuda dig personlig hjälp. Oavsett om du är osäker på vilka fönster eller dörrar som passar för din bostad eller om du har fackspecifika frågor så kan du alltid räkna med att få kunnig vägledning. Våra erfarna medarbetare har många års erfarenhet från branschen och är välbevandrade i alltifrån U-värden och isoleringskapacitet till uppmätning, montering och underhåll. Ingen fråga lämnas obesvarad.

Vi står till tjänst för dig från ögonblicket då du kommer in på vår hemsida för första gången. Om du har behov av hjälp under köpprocessen så kan du kontakta oss online via mejl, och du är naturligtvis också alltid välkommen ringa till oss.

Precis som leveranstiden och våra fönsters och dörrars förhållande mellan pris och kvalitet så lägger vår 360 graders kundservice ribban högt för marknaden.