Sidoparti

Skapa en vacker och unik ingång med ett sidoparti till ytterdörren eller altandörren. Vi erbjuder sidopartier med spröjsar och upp till 4 rutor eller fyllningar. Bestäm själv dörrens färg och om det ska vara massivt trä eller den motståndskraftiga kombinationen av trä och aluminium. Här hittar du enkelt ett sidoparti som matchar din dörr och uppfyller dina behov och krav på kvalitet. Hitta bra priser och erbjudande här.

Varför Klarfönster?

Med Klarfönster får du en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Vi sätter mer än 50 års erfarenhet inom branschen till ditt förfogande när vi ger dig råd och hjälper dig med allt från inspiration och mätning till beställning och montering. Om du letar efter nya fönster och dörrar, får du här fyra bra anledningar till att välja Klarfönster:

Snabb leverans för dina nya fönster och dörrar!

Vi brinner för att ge dig den bästa servicen

10 års garanti

Vilka är Klarfönster?

I denna video förklarar vi varför vi har ett rykte som ett företag som erbjuder bäst värde för pengarna på den danska fönstermarknaden. Hör mer om hur vi kan erbjuda våra kunder ett lågt pris, en hög kvalitet och blixtsnabba leveranstider på alla våra produkter.

10 Års Garanti

Klara Priser!

Snabb & flexibel leverans

Bara 5 veckor

Behöver du hjälp? Ring till oss

Behöver du hjälp? Ring till oss

0241-777700