I november startade vi Klarfönster i Sverige. Ett nytt varumärke i Sverige, men etablerat sedan flera år tillbaka i Danmark och England. Nu fortsätter vi expandera och söker fler fönsterinstallatörer i Stockholm, Göteborg och Malmö.  

Vi säljer och marknadsför danskdesignade kvalitetsfönster och erbjuder en fönsterupplevelse utöver det vanliga. Våra fönster och dörrar är alla byggda av långsamt växande furuvirke utan kvistar från FSC-certifierade leverantörer. Vi satsar på grön och hållbar produktion och alla våra produkter är CE-märkta.

Våra priser är riktigt bra, somliga skulle till och med säga billiga, samtidigt som kvaliteten är hög och vi levererar låga u-värden och snabba leveranser.

En del av våra kunder i Sverige beställer direkt via vår e-handel på klarfonster.se, andra vill ha hjälp av våra fönsterspecialister vid beställning samt installation. Därför söker vi nu fler fönstermontörer i Stockholm med omnejd, Göteborg och i Skåne / Malmö.

Som fönstermontör kommer du arbeta nära våra fönsterspecialister som bokar upp installationsdatum i nära samarbete med dig. Arbetet utförs av hög kvalitet och effektivt så att kunderna snabbt får sina fönster på plats. Du får ett fast arvode, beroende på vilken installation som ska utföras. Arvodet täcker dina arbetskostnader, material samt övriga kringkostnader. Detta ska faktureras från ditt bolag. Arvodet beslutas och diskuteras med ansvariga i respektive region.
 
Intresserad?
Hör av dig till [email protected] eller på 072-236 19 18.